Yıllarca devlette müşavirlik yapan bir emekli, şimdi geçinemediği için otelde kalıyor
Cem Küçük, Mehmet Akif Ersoy operasyonunda istifa eden Torlak'ın mülklerini saydı! Duyanın dudağı uçukladı
AKP'nin kalesinde asgari ücret isyanı: "Gelsinler nasıl geçiniyoruz görsünler!"
Zehra Kınık davası... Kazada ölen Barlasçeki'nin annesi Hasret Doğan: "Verilen ceza şaka gibi. Kabul edemiyorum, üzgünüm. Çocuğum gitti, acı içinde kıvranıyorum"
Mecliste CHP'li ve AKP'li vekiller arasında 'Atatürk' gerilimi!
Antakya'daki konteyner kentte yangın! Öğrencilerin eğitim gördüğü konteynerler yandı
Ela Rumeysa Cebeci’nin verdiği ikinci ifade ortaya çıktı!
Üniversite öğrencilerinden KYK bursu protestosuna polis müdahalesi! “Öğrenciler aç, mezunlar işsiz. Geleceğimiz yoksa korkumuz da yok. İşte sizin düzeniniz”
İmamoğlu'ndan Çankırı mesajı: "Yarın Çankırı, hukuksuzluğa karşı bir araya geliyor. Ben de ekran başında çok kıymetli vatandaşlarımızla olacağım. Kalbim, ruhum sizlerle!"
Emeklinin isyanı yürekleri dağladı: "Böyle giderse soğanı, ekmeği de bulamayacağız"
AKP'li meclis üyesinden skandal açlık sınırı sözleri! "Kilosunun, 1.60’a göre diyelim bir 10 kilogram fazlalığı var. Bu ülkede açlık olsaydı boyuna göre fazlalığı olmazdı"
İran'da isyana yüzbinler katıldı, onlarca kişi öldü: İran interneti tamamen kesti
Özgür Özel'den emekliye verilen 1000 liralık zamma sert tepki! "Çocuğa harçlık verir gibi, alay eder gibi"
Adana'yı dolandırdı Güney Afrika'da patron oldu! Utanmadan paylaştı
Mansur Yavaş'a soruşturma açmışlardı, Esenyurt kayyumu da 'çorba' dağıtmaya başladı!