Adana'nın Kozan ilçesinde, kendilerine mikrofon uzatılan vatandaşlar erken seçim talebinde bulundu.
Emekli Erdem Kaya şöyle konuştu:
"Erken seçim olmalı, bu hayat şartlarına karşı olmalı. Eğer ki bir kebap yiyorsan, 500 lira veriyorsan aldığın aylık da 16 bin lira ise bu millet nasıl geçinecek? Çoluk çocuğu okuyan nasıl geçinecek? Onun için ben hiç memnun değilim, açık konuşayım. Usandık bıktık yahu. Vatandaşları görüyorum çay içmek için yarım saat bekliyor, biri ısmarlasın diye."
"YAŞAMAK ZOR"
Kemal Kılıç adlı vatandaş, "Erken seçim olmalı. Görünen köy kılavuz istemiyor, ülkenin durumu ortada. Vatandaşın durumu ortada. Borç alıyorum, yalan yok. Aldığım para yetmiyor. Bittiği zaman ne yapacağım? Aç mı kalayım? Mecburen gidiyorum, sevdiğim dostlara 'Bana ay başına kadar şu kadar para verin' diyorum, alıp öyle kullanıyorum. Başka yapacak bir şey yok. Hayat zor, yaşamak zor" dedi.
Başka bir vatandaş ise "Erken seçim olursa seviniriz, olmalı. Hayat zor. Emekliyim, maaşım yetmiyor. Eskiden kalanları yiyoruz" diye konuştu.
"SÜRÜNÜYORUM, EMEKLİYİM, ÖLMEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM"
Bir başka vatandaş da ekonomik şartlar nedeniyle erken seçim olmasını isteyerek, "Sürünüyorum. Emekliyim, ölmemek için çalışıyorum" dedi.
Bir başka vatandaş ise, "Erken seçim olmalı. Pahalılıktan bir yere varılmıyor ki. Hayat berbat. Boğaz tokluğuna çalışıyorum. Başka iş yok zaten. Aç susuz yaşıyoruz. Ne yapalım, başka çare yok. İnşallah düzelir, inşallah erken seçim olur" diye konuştu.
Başka bir Adanalı "Erken seçim olmalı. Hiç olmazsa ne olduğu belli olmalı. 16 bin 500 lira maaşla nasıl geçineyim? 5 bin lira da ev kirası veriyorum. Hayat bana göre çok zor" dedi.
"GEÇİM ZOR"
Adanalı bir başka yurttaş da "Erken seçim olmalı tabii ki" dedi ve şöyle devam etti:
2Yer değişecek ki bir adam oturduğu sandalyeden kalksın, başkası otursun bir de. Parayı cebine koyup çarşıya gelemiyorsun. Ürünler pahalı. Geçim zor. Paranın da bir değeri yok. Emekliye zam vermesin ama bir şeye de zam koymasın. Ama bugün emekliye zam veriyor yüzde 5, yüzde 10, yüzde 20; her şeye zam veriyor."
Tele1
Ata’ya hakarete işlem yok!
Koç Holding'in otel müdürü Murat Tomruk ifadeye çağrıldı
Örtülü ödenekte dev harcama!
"Ver papazı, al papazı dersen..."
275 kuruluş satıldı yetmedi, AKP'nin 2021'de satılacaklar listesi belli oldu!
Başkan Vekili seçilen Sefer Karaahmetoğlu: "Beni burada gördüğünüz her gün demokrasinin bir utancını hep beraber yaşayacağız. İnan Güney özgür kalana kadar onun izinden devam etmeye çalışacağız"
Atatürk'e hakaret edenlerden şikâyetçi oldu!
Özgür Özel'den Erdoğan'a hodri meydan: "Sen Gezi'yi yayınla ben Manavgat'ı yayınlayacağım"
Alpay Özalan’ın danışmanı zehir zemberek sözlerle istifa etti! “Nankör vefasız saygısız”
Sedat Peker'den flaş paylaşım! Cihan Ekşioğlu üzerinden Soylu'yu hedef aldı!
Son 1 haftada AKP'de yaşananları mükemmel anlatıyor !
TRT'den 'İstanbul'un küçük Suriye'si' başlığı! Tepkilerin ardından video silindi!
Sosyal medyada yürek burkan röportaj: 14 yaşındaki çocuk geçim sıkıntısı yüzünden okulu bırakıp sanayide işe başladı
Mansur Yavaş'tan servisçi esnafına destek!