AKP’lilerin tepki gösterdiği İYİ Parti hamlesinin ardından son olarak 16 Nisan Referandumu sürecinde AKP’deki yükselen Atatürkçü söylem tekrar ortaya çıktı. Eski İçişleri Bakanı ve AKP’nin önde gelen isimlerinden Abdülkadir Aksu Twitter hesabından, Atatürk’ü de anarak 23 Nisan’ı 1 gün önceden kutladı.
Aksu’nun, “23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 98. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini paylaşması dikkat çekti.
İşte o paylaşım:

Diğer taraftan İYİ Parti hamlesine tepki gösteren Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın Twitter adresinden Türkçe hataları olan tweet atması da sosyal medyada alay konusu oldu. Bozdağ’ın imla hataları olan tweeti atarken “acele ettiği” yorumları yapıldı.
İşte o paylaşım:

https://odatv.com/butweetakpdehavanindondugunugosteriyor22041818.html
Antalyalı 66 yaşındaki domates üreticisi isyan etti: "30-40 TL'den satsak anca kazanırız, torunlarım bile rezil oluyor"15 izlenme
TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, TRT ve TÜRKSAT'tan çift maaş aldığını açıkladı! İşte Eren'in aldığı maaşın toplamı86 izlenme
IMF raporuyla ortaya çıktı! İşte Merkez Bankası'nın rezervlerindeki erime!89 izlenme
Gurbetçiler AKP ile tanışmış ! SGK, prim toplayıp emekli yapmış, 4 yıl sonra maaşları kesip 'Emekliliğiniz iptal' deyip paraların üzerine yatmış !1621 izlenme
ABD’nin 46. Başkanı Joe Biden104 izlenme
Amerikalı Siyahlar, Ermenilerin saldırılarına karşı Atatürk büstünü böyle korudu!77 izlenme
Aydın'da erken seçim yapılacak mı? CHP'li isim sandığın formülünü açıkladı8 izlenme
‘Erdoğan Bilim Kurulu’nun isteğini reddetti’ Akşener’den istifa çağrısı!336 izlenme