15 yaşındaki kız çocuğu Hilal Özdemir'i tabacayla vurarak öldürdükten sonra intihar eden Ayberk Kurtuluş'un eski rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin "Güvenliği arttırdık" dediği okula girdiği anların görüntüleri ortaya çıktı.
30 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30 sıralarında 20 yaşındaki Ayberk Kurtuluş, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'ndeki bir kafede çalışan 15 yaşındaki Hilal Özdemir'i başından tabancayla katlettikten sonra aynı silahla kendini de öldürdü.
Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, Kurtuluş'un olayda kullandığı silahın ruhsatsız ve kuru sıkıdan bozma tabanca olduğu belirlendi.
Yapılan çalışmada, Ayberk Kurtuluş'un 24 adet suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Olay günü Ayberk Kurtuluş'un aracıyla gelerek kampüse iki kez girdiği ortaya çıktı.
Öğle saatlerinde kampüs içerisinde buluşan Özdemir ile Kurtuluş'un tartıştıkları, o sırada yanlarına gelen başka bir kadının Kurtuluş'u itmesi üzerine, Ayberk Kurtuluş'un aracına binerek uzaklaştığı öğrenildi.

Öte yandan Hilal Özdemir’i öldüren Ayberk Kurtuluş’un aracıyla kampüse girdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
Kurtuluş'tan önce gelen aracın güvenlik noktasında bir süre bekletildiği ve sorular sorulduğu görülürken, Kurtuluş'un neredeyse aracını durdurmadan, özel güvenlik görevlisine kısa bir şey söyledikten sonra yoluna devam ettiği görülüyor.

Akşam saatlerinde Özdemir’i arayan Kurtuluş’un, "Son bir kez görüşelim" dediği, Özdemir’in kendisine yarı zamanlı olarak çalıştığı kafenin konumunu attığı, Kurtuluş’un da aracıyla kampüsün girişine gelip, "Düğüne geldim" diyerek arama yapılmadan kampüse girdiği ortaya çıktı.
Arama yapılmadan içeriye giren Kurtulmuş, kafede çalışan kız çocuğunu öldürüp intihar etmişti.

halktv.com.tr
Kaynak:DHA
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu: 23 Haziran’daki maçı 5-0 alacağız
Çürük meyvenin adı ekonomik meyve olmuş!
Tebliğciden kafede oturanlara tehdit gibi uyarı: 'Allah bazılarını cehenneme alacak'
Şort giydiği için gerici dayatmaya maruz kalan kadın konuştu: 'Müdür beyin talimatıyla geldiğini söyledi'
AKP aynı vaadi bu seçimde de mi kullanacak?