Balıkesir depremindeki panik anları kamerada!

188 izlenme 11 Ağustos 2025
Reklamlar

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 deprem esnasında Bursa'nın İnegöl ilçesinde marketteki raflarındaki ürünlerin düştüğü ve vatandaşların panikle kaçtığı anlar kameralara yansıdı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 11 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

ÜRÜNLER RAFLARDAN DÜŞTÜ

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 19.53’te meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki marketlerin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde sarsıntıyla birlikte raflardaki ürünlerin düştüğü ve vatandaşların panikle dışarı çıktıkları anlar yer aldı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son ankette dikkat çeken sonuç: AKP kalelerinde mum gibi eriyor Kayyumlar 'çalışıyor': Belediyeyi borç batağına sokmuşlar! CB'nın korumaları tarafından RTE'ye hakaret ettiği iddiasıyla darp edilen avukatın görüntüleri ortaya çıktı ! Ekonomiden ve pahalılıktan şikâyet eden vatandaş söyledikleriyle pes dedirtti: "AK Parti’den başkasına oy vermem ama içim de yanıyor. Böyle olmaması lazım"