Balıkesir depremindeki panik anları kamerada!

179 izlenme 11 Ağustos 2025
Reklamlar

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 deprem esnasında Bursa'nın İnegöl ilçesinde marketteki raflarındaki ürünlerin düştüğü ve vatandaşların panikle kaçtığı anlar kameralara yansıdı.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Balıkesir'in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 11 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

ÜRÜNLER RAFLARDAN DÜŞTÜ

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 19.53’te meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki marketlerin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde sarsıntıyla birlikte raflardaki ürünlerin düştüğü ve vatandaşların panikle dışarı çıktıkları anlar yer aldı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gezi Parkı’nın devrinin iptali için dava açıldı Sağlık Bakanı'ndan kendi hastanesine 'özel genelge' Ödenen her 100 liralık verginin yüzde 22'si faize gitti Erdoğan'ın 'sığınmacılara sahip çıkacağız' açıklamasına AKP'lilerden sert tepki! "İşte bu yüzden kaybedeceksin"