Çete lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması sürüyor. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Kaplan'a dair yeni ayrıntılar gündeme gelmeye devam ediyor.
Kaplan, 7 Eylül günü savcının talimatı üzerine Ankara Emniyeti’nin operasyonu ile gözaltına alındı. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan' Esenboğa Havalimanı'nda polisi görür görmez telefonunu kapattığı ortaya çıktı.
Kaplan yakalandığında üzerinde bulunan telefon üzerinde, savcının talimatı üzerine polis ön inceleme yapmak istedi. Şifresi sorulan Kaplan, ilk olarak polise şifreyi söylemedi. Koruması U.P. de telefon şifresini vermedi.

Sorguda Kaplan'a cep telefonu şifresini neden vermediğini ve telefonda neler sakladığı soruldu.
Ayhan Bora Kaplan'ın polise yanlış şifre verdiği anlaşılırken "Ben telefonun şifresini söyledim ama açılmadı. Bir şey saklamıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaplan eğer telefon şifresini vermiş olsaydı telefon kayıtları, kimlerle , hangi 'bilindik' isimlerle görüşme yaptığı ortaya çıkacaktı. Yoksa Kaplan, telefonun incelenmesinin belirlenmesine kadar zaman mı kazanmak istedi?
halktv.com.tr
Enflasyon arttı, maaşlarda zam kalmadı: Asgari ücret 3 bin 229 TL’ye düştü!
Önemli gelişme: İmamoğlu kararı öncesi hakim değişmişti, şimdi de...
Kız çocuğuna taciz iddiası kenti ayağı kaldırdı!
AKP'li trol Furkan Bölükbaşı tutuklandı
USAID: ABD yardımları cihatçılara gitmiş olabilir!
Skandal patladı, Ali Eren Bingöl tutuşacak! AKP'nin rantına böyle göz yummuş! Dudak uçuklatan rakam!
Erdoğan açıkladı: İşte vergisiz telefon ve bilgisayar çalışmasının detayları
Kütüphaneyi yıktılar, camiyi genişlettiler!
Hacker grubu Anonymous'tan Erdoğan'a Türkçe mesaj! 'Berat, Bilal ve Yiğit'le...'
1,5 milyon kişinin GSS borcu siliniyor
AKP'li ilçe belediyesi görmezden gelince İBB, istismarın göbeğindeki İsmailağa'ya ait vakfın kaçak yapısını mühürledi!
'Erdoğan'a hakaret ettiği' iddiasıyla 13 yaşındaki çocuk yargılandı
‘Akşener AKP’ye geçiyor’ iddiası ortalığı karıştırdı! Eski sözleri gündem oldu: “Bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim”
CHP'liler ve polis arasında arbede! CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer, Pınar Uzun ve İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in kafeye girişine izin verilmedi!