Çete lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturması sürüyor. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakınlığıyla bilinen Kaplan'a dair yeni ayrıntılar gündeme gelmeye devam ediyor.
Kaplan, 7 Eylül günü savcının talimatı üzerine Ankara Emniyeti’nin operasyonu ile gözaltına alındı. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçundan tutuklanan Ayhan Bora Kaplan' Esenboğa Havalimanı'nda polisi görür görmez telefonunu kapattığı ortaya çıktı.
Kaplan yakalandığında üzerinde bulunan telefon üzerinde, savcının talimatı üzerine polis ön inceleme yapmak istedi. Şifresi sorulan Kaplan, ilk olarak polise şifreyi söylemedi. Koruması U.P. de telefon şifresini vermedi.

Sorguda Kaplan'a cep telefonu şifresini neden vermediğini ve telefonda neler sakladığı soruldu.
Ayhan Bora Kaplan'ın polise yanlış şifre verdiği anlaşılırken "Ben telefonun şifresini söyledim ama açılmadı. Bir şey saklamıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaplan eğer telefon şifresini vermiş olsaydı telefon kayıtları, kimlerle , hangi 'bilindik' isimlerle görüşme yaptığı ortaya çıkacaktı. Yoksa Kaplan, telefonun incelenmesinin belirlenmesine kadar zaman mı kazanmak istedi?
halktv.com.tr
İşte dakika dakika Halil Falyalı cinayeti! Tv100 önemli görüntülere ve bilgilere ulaştı!
AKP'li belediyenin 'sorunlar listesi'nde yer alan madde: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi!
Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nde yeni skandallar! Barış Yarkadaş, usulsüzlükleri canlı yayında ifşa etti
Ne iddianame ne mahkeme var: Resul Emrah Şahan 108 gündür tek kişilik hücrede
İYİ Partili vekile Meclis'teki odasında saldırı!
Tarikat hastanesinde 'boş yataklar sistemde dolu gösterilerek' yapılan 100 milyon TL'lik SGK vurgunu ortaya çıktı!
Suriyelilerin bayram dönüşü devam ediyor!
Mansur Yavaş'ın 'Vatandaşa Yardım' teklifi, AKP engeline takıldı: Yapılsın ama sınırlı olsun!
Millet Bahçeleri'nde örgütlü rant!
Akşener, Erdoğan'a öyle bir cevap verdi ki!