Home
29 Aralık 2020 ( 124 izlenme )
Reklamlar

Hacker grubu Anonymous'tan Erdoğan'a Türkçe mesaj! 'Berat, Bilal ve Yiğit'le...'


Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous tarafından yayınlanan mesajda "''Reis, bize HSBC, Vakıfbank, Deutschebank ve Credit Suisse'yi anlat. Berat, Bilal ve Yiğit'le iç ettiğiniz yüz milyarlarca Dolar'ı anlat." ifadeleri kullanıldı.


Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, Erdoğan'a bir mesaj gönderdi.  

Anonymous, sosyal medya hesabından, ''Reis, bize HSBC, Vakıfbank, Deutschebank ve Credit Suisse'yi anlat. Berat, Bilal ve Yiğit'le iç ettiğiniz yüz milyarlarca Dolar'ı anlat. Anlat ki senin gibi bir ustadan feyz alalım!'' ifadelerini kullandı.  

İngilizce paylaşım yapan hesaptan mesajın Türkçe atılması dikkat çekerken grubun bir başka hesabından tweete verilen İngilizce yanıtta ise, "IŞİD'de petrol üretimi ve kaçakçılığına dahil olan Berat Albayrak'ı hatırlıyorum. Erdoğan'ın damadı." ifadeleri kullanıldı. 


http://www.gelecekgundem.com/gundem/hackergrubuanonymoustanerdoganaturkcemesajberath9836.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Emine Erdoğan hakkında suç duyurusu! Putin'le yaşanan gerilimin ardından NATO'dan Çin'e çağrı: Savaşı bitirmek için Rusya üzerindeki etkinizi kullanın Türkiye'nin geleceğine yalnızca AKP ve MHP'liler umutla bakıyor AKP, Kuşadası'nda 10 kişiyi öldüren PKK'lının amcasını başkan adayı yapmış!