Home
14 Aralık 2019 ( 100 izlenme )
Reklamlar

Atatürk'ün "namus" sözüne saldırı!


Atatürk'ün 'Cumhuriyet Erdem ve Namustur' sözü ve imzasının sökülmesi tepki topladı.


Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'nda bulunan, Atatürk'ün 'Cumhuriyet Erdem ve Namustur' sözü ve imzasının sökülmesi tepki topladı.

Silifke ilçesinde 5 Ekim 2013'de dönemin Belediye Başkanı Ali Şahin tarafından Taşucu Belediyesi hizmet binası önüne yaptırılan Atatürk Anıtı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Anıta zarar veren saldırganlar, Atatürk'ün 'Cumhuriyet Erdem ve Namustur' sözü ve imzasını söktü.

Saldırıyı kınadıklarını ve bunu yapanların Atatürk düşmanı olduğunu söyleyen emekli öğretmen Hakkı Burgut, "Yazıyı ve imzayı özelikle söküp, kazımışlar. Bunlar vatan haini. Vatana millete hainlik yapanlardır. Bunu yapanlar Atatürk ve Cumhuriyet düşmanıdır. Bunların mutlaka önlenmesi lazım. Buranın korunması lazım" dedi.

https://odatv.com/cumhuriyetnamustursozunesaldiri14121945.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sultangazi'de sel nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara polis ekipleri yardım etti Yerebatan Sarnıcı'na giden bir vatandaş, dilek için turistlerin attığı bozuk paraları topladı! "Siz dilek tutmaya devam edin, ben yolumu buldum" Vedat Bilgin, emekli olabilecek yaştakiler hakkında umut verdi Narin Güran soruşturmasında kritik tarih belli oldu: "Çok önemli gelişmeler yaşanacak"