AKP Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, kızlarından ikisinin Hitit Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak işe başladığı, ayrıca kardeşinin de şoför olarak yine aynı üniversitede işe alındığını yazan gazetecileri dava edeceğini açıkladı.
Kavuncu iddiaların asılsız olduğunu ileri sürdü.Konuyla ilgili bir açıklama yapan vekil Kavuncu, “Devletin resmi kayıtları incelediği zaman kolaylıkla anlaşılacağı üzere gerçekle alakası olmayan, yalan, asılsız, masabaşı, çarpıtma bazı iddia ve ithamlar, malum şahıs ve çevrelerce sosyal medya ve internet medyası aracılıyla gündeme getirilmiş ve ulusal medyaya da servis edilmiştir” dedi.
İddialarla ilgili hukuki süreç başlatacağını ifade eden Erol Kavuncu, “Siyasi mücadeleye malzeme yapılmaya çalışılan iddialar edepsizliği, ahlaksızlığı tescilli kişilerce desteklense de yargı önünde ve maşerî vicdanda mutlaka mahkum olacaklardır. Kim olursa olsun, bu ‘itibar suikastçılarının’ bütün bağlantılarını açıklamak, ipliğini pazara çıkarmak da boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.
Erol Kavuncu’nun dava edeceğini açıkladığı haberi yapan Çorumlu gazeteciler Elvan Yılmaz ve Seyfettin Mete ise haberlerine kaynak olan belgelerin daha önce Hitit Üniversitesi’nin resmi sitesindeki sistemde bulunduğunu ancak daha sonra silindiğini ifade ettiler. Yılmaz ve Mete kayıtların silinmesinden önce bu belgeleri aldıklarını belirterek dava açılması halinde mahkemeye sunacaklarını söylediler.
https://halktv.com.tr/gundem/akplimilletvekilindengazetecileredava427632h
E Yuh artık ! Kedicikler, Şehitler gelirken PKK’yı kızdırmak için oynuyormuş !872 izlenme
Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımı başladı!106 izlenme
Kazak antrenörden bayrak gerginliğine ilişkin açıklama: Kızlarla konuyu görüştük, herkesten özür dileriz31 izlenme
Benzine zam geliyor!34 izlenme
İYİ Parti'de istifa: 300 kişi CHP'ye katıldı!44 izlenme
Emine Bulut’un gözü yaşlı annesi isyan etti: Yazıklar olsun!116 izlenme
Kendi köşesinde itiraf etti: FETÖ'nün eski sağ kolu 5 cinayetin resmen katilini açıkladı32 izlenme
CHP'den İmamoğlu için başlatılan 'inceleme'ye tepki: Absürt soruşturmalara bir yenisi daha eklendi32 izlenme