Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yenimahalle Semt Polikliniği'nde meydana gelen olayda Feray Y., Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar'a ilaç yazdırmak istedi. Dr. Bakar, rapor olmadan ilacı yazamayacağını söyledi. Feray Y. de raporu olduğunu ve eve gidip alacağını söyleyerek, odadan çıktıktan kısa süre sonra geri dönüp, Bakar'a saldırdı. Dr. Bakar, hastası tarafından başı masaya ve duvara vurularak, daha sonra üzerine oturularak, darbedildi. Hastane personeli tarafından kurtarılan Dr. Bakar, çalıştığı hastanede tedaviye alındı.
'BENİ MASAYA, DUVARA VURDU'
Hastanede tedavisi devam eden Dr. Ebru Ergin Bakar, DHA muhabirine telefonda konuştu. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Bakar, "Saldırgan bana bunu sistematik bir şekilde yaptı. Öyle 'Öfkeyle vurayım, saçını çekeyim' olayı değil bu. Aslında tartışmanın çıkabilecek önemli bir konusu da yoktu ki içeride zaten güvenlik vardı. Daha önceden de bize girişi hiç yapılmamış bir hastaydı. Psikiyatri ilacı yazdırmak istedi. Hastaya gerekli açıklamaları yaptım; fakat sonra bana 'Psikiyatri raporum var' dedi ama raporu yanında yoktu. Ben de raporu getirmesini istedim. Ardından eşiyle birlikte raporunu getirmek için odadan çıktılar. O arada da içerideki güvenlik dışarı çıktı. Bu da güvenliğin dışarı çıkmasını fırsat bilip içeri girip, beni darbetti" dedi.
FLAŞ GELİŞME
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Nöroloji Uzmanı Dr. Ebru Ergin Bakar’ı darp eden şüpheli Feray Y., 3359 sayılı kanunun 12’nci maddesi gereğince ‘görevi başındaki doktoru kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
DHA
'Erdoğan'a bu hatayı Berat Albayrak yaptırdı'508 izlenme
AKP’li aday son kozunu oynadı: 2 bin lira için birbirlerini ezdiler, akın ettikleri çadırda isim listesi tuttular!31 izlenme
Güllü dosyasında yeni gelişme! Kızının ses kayıtları ortaya çıktı: "Ben seni hazmedemiyorum anne"13 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 64.275 yeni vaka tespit edildi, 76.832 kişi sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 213 kişi hayatını kaybetti!48 izlenme
‘Maske cezasını ödemeyen vatandaşın kamu hizmetlerinden faydalanması engellenemez’122 izlenme
Tutuklanan liselinin ifadesi ortaya çıktı: "Atatürk olduğunu bilmiyordum"37 izlenme
10 yıl sonra bir ilk! Hayfa limanına yanaşan Türk savaş gemisi İsrail'de gündem oldu88 izlenme
Eski AKP'li vekil de isyan etti: 'Yargıdaki çürüme ilk sırada'16 izlenme