Ekonomistlerden, cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın kazanması halinde Türkiye'de ekonomik krizin derinleşeceği ve Türkiye’nin Araplar için daha da açık bir pazar haline geleceği yönünde açıklamalar yapıldı.
Yüksek enflasyon ve fahiş fiyatlar nedeniyle Türk vatandaşları ev almakta zorlanırken Araplar ise kolaylıkla Türkiye'de ev sahibi olabiliyor. Bu da yetmezmiş gibi AKP döneminde, Türkçe dahi bilmeyen, Türkiye’de yaşamayan, çoğunluğu Arap binlerce yabancıya parayla vatandaşlık verildi.
Dubai’de bir iş merkezinin otoparkına ait görüntüler ise sermayesi git gide zayıflayan Türkiye pazarına girip Türk şirketlerini sudan ucuza kapatacak Arapların arabalarını ortaya koydu.
“LÜKS BİR OTO SHOWROOM’UNDA DEĞİLİZ"
“Lüks bir oto showroom’unda değiliz. Dubai’de herhangi bir iş merkezinin otoparkındayız” diyen genç, şaşkınlık içerisinde otoparktaki çoğu arabanın son derece lüks ve son model olduğunu gözler önüne serdi.
Yeniçağ
Avrupalı ve Amerikalı turist göreceğiz
AKP 'faizle' başa çıkamadı: Yeni adımı ortaya çıktı
TELE1 operasyonunu başlatan İYİ Partili Bahadır Erdem’in “Apo” paylaşımı
Her 20 kişiden biri Suriyeli oldu! ‘Türkler, 4 ilde azınlığa düşecek’
Mehmet Cengiz'in kardeşi de talan etti: Dağı oydu devasa villa yaptı!
Sezgin Baran Korkmaz'ın ortağından Erdoğan'a koruma desteği!
AKP'nin sembol isminden partisine zehir zemberek İmamoğlu eleştirisi!
Yolsuzlukla anılan kredi ‘banka sırrı’ yapıldı!
Ece Gürel'in kaybolmadan bir gün önce yaptığı son paylaşım dikkat çekti
“2024’ün ilk 3 ayında emeklinin cebinden bin 500 lira eksildi”
Soylu’dan seçim tehdidi: 31 Mart akşamı zayıflarsak anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler
HKP bu kez Cumhurbaşkanı'nın diploması için harekete geçti!
AKP'li belediye başkanından belediye çalışanlarına tehdit! 'Bu çatı altında Sayın Cumhurbaşkanımızın aleyhinde konuşan defolsun gitsin'
Simitte kredi kartı dönemi! 'Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum'