Simitte kredi kartı dönemi! 'Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum'

63 izlenme 09 Haziran 2022
Reklamlar
CHP'li Tuncay Özkan'ın konuştuğu simitçi insanların alım gücünün azalması nedeniyle simidi de kredi kartıyla aldığını ifade etti.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Alsancak’ta sokağın ekonomisini yansıtmak için belirli aralıklarla tezgahına gidip sohbet ettiği simitçi Baran Akçakale’ye, fiyatları ve yeni zam gelip gelmediğini, vatandaşların alım gücünü sordu.

Özkan, bu görüşmeyi "AKP'nin Türkiye'yi getirdiği durum: Vatandaş darda. Kredi kartıyla simit satışı dönemi başladı" notuyla Twitter hesabından da paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Belediyeler, AKP’nin çiftliğine dönmüş! AKP'yi, kitabın ortasından konuşan işte bu cesur kadınlar gönderecek ! Diyanet’ten dev hac kurası geliri: e-Devlet başvurularından 119,8 milyon TL toplandı Engin Özkoç, 15 Temmuz gecesi Meclis'e ilk gelenlerin CHP'li vekiller olduğunu gösteren bir fotoğraf paylaştı