"Sürdüğüm arabadan sıkılmıştım. Yeni bir araba almak istedim. Hani herkes diyor ya 'Almanya'da araba almak kolay', 6 bin Euro toplamıştım. İkinci el arabalara bakmaya gittim." diyerek ikinci el araçların ve sıfır araçların fiyatlarını anlattı.
Araba almaktan vazgeçtiğini anlatan gurbetçi, "Beğenmedim. Hem biriktirdiğim parayı vereceğim hem de aylık 300 Euro ödeyeceğim. Tamam araba sıfır ama maaşım ne ki? 2500 Euro alıyorum. Kaldım yine bu 2019 külüstüre. İnanın elimizde imkan olsa Türkiye'ye dönüp yerli araba kullanırdık daha iyi." dedi.
Odatv.com
Ekrem İmamoğlu’nun yeni davasında tanıdık müfettiş!
Sedat Peker aylar sonra fotoğraf paylaştı
CHP otobüsleriyle barikat kuruldu TOMA'lar giremedi
DEM Parti ve Cumhur İttifakı'nın planları ifşa oldu
Saray destekli 'paralel devlet yapılanması' geliyor! Erdoğan'a 70 Milyar TL'lik borçlanma yetkisi!
İşte bu yüzden madeni paralar piyasadan kayboldu
Malatya Valiliği'nden AKP'li belediyenin Almanya'ya gönderdiği 43 kişiyle ilgili açıklama
İktidardan KYK kredisi savunması: "Bu bir faiz uygulaması değil"
İBB'nin AKİT TV programcısı müdürünün adı şimdi de yolsuzluğa karıştı
Mimarlar Odası, Danıştay kararını duyurdu: Sarayın kaçak ve hukuka aykırı olduğu tescillendi!
HKP Genel Başkanı'ndan Erdoğan'a sert sözler! "Din alıp satmaktan, insanları Allah’la aldatmaktan başka ne marifetin var senin! Hırsızlıktan, yolsuzluktan başka ne marifetin var senin!"
Türk bayrağına provokasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı
Erdoğan 'sosyal medya'yı hedef gösterdi! "Sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz"
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü açık açık itiraf etti: "Ben bile torpil yaptırıyorum"