Çakıcı, geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaretler ederek tehdit etmişti.
Bunun üzerine savcılık Çakıcı hakkında soruşturma başlatmıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise dün yaptığı açıklamada Çakıcı'nın ifadesinin alınıp alınmadığını sormuştu.
Çakıcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Mecliste günlerdir ismim gündeme getirilmektedir. Benim üzerimden Cumhur ittifakın' yıpratmak isteyen CHP genel başkanı, HDP'Iiler ismimi sürekli gündeme getirmek kaydıyla ahlaki kurallar dışında söz sarfetmektedirler. CHP sözcüsü Faik Öztrak şahsıma 'mafya bozuntusu' diye hitap etmektedir. Şimdi bende PKK ile iş birliği yapan HDP`nin ortağı olan CHP grup Başkan vekiline soruyorum, be batıya hizmet eden sen vatan sever misin ? Yoksa bölücülerle iş birliği yapan gafil muhbir bozuntusu musun ? Ağzının ayarı olmayan, sürekli tehdit eden hakaret eden sayın genel başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediğim sözlerle ilgili Cumhuriyet savcılığı mutlaka soruşturmayı yürütmektedir. Kovid dolayısıyla ikametim olan Bodrum'dan İstanbul'a gidip gelmekteyim. Her iki yerde de ikametim bulunmaktadır. Daha evvel de söyledim sayın Öztrak sen ve genel başkanın yiğit adam olsanız arkanıza PKK'yı ve DHKPC'yi almışsınız. Onlara beni öldürtecek kadar yürek yok mu ? Erkeklik şikayet etmek ve devletin zırhını giyip konuşmak değildir. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti savcılığı çağırdığı an mutlaka gidip ifademi vereceğim. Ben sizin gibi devletimi Avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etmedim.
Ülkesini batılı devletlere şikayet edene yurt sever değil, vatana ihanet eden derler. Devlete ve Cumhur ittifakına yüce mecliste saldırarak hakaret eden sizlere bu millet ulusalcı demiyor batının uşaklığını yapan yerli işbirlikçiler dediğini sizde biliyorsunuz, hala ne konuşuyorsunuz. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Alaattin ÇAKICI."
https://abcgazetesi.com/alaattincakicibukezoztrakihedefaldi371522
İBB'den riskli binaların yenilenmesi için sıfır faizli finansman projesi38 izlenme
Toprak Mahsulleri Ofisi'nin nohut yalanı ortaya çıktı!84 izlenme
İstanbullular dikkat! AKOM saat verip uyardı: Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayın50 izlenme
Yavuz Bingöl açıklamalarına devam ediyor: Sonuna kadar Erdoğancıyım, feriştahıyım187 izlenme
ABD'nin gözbebeği idi! Alevlere teslim oldu16 izlenme
‘İmamoğlu’nun gizli toplantısı’ haberi… İBB’den yalanlama geldi!29 izlenme
CHP İstanbul binasına polis ablukası12 izlenme
Anaokulunda din sınıfı açmanın sonuçları! "Çalışan kadının aldığı ekmek haramdır"212 izlenme
YSK’den ‘oy pusulası sıralamasında hile’ iddialarına ilişkin açıklama
AKP'li belediyenin ihalesi yine AKP'li isme gitti!
Polis, 'masken yok' diye ceza kesmek istediği öğretmenden 'sende de yok' yanıtı alınca çılgına dönüp darp etti!
Bakan Koca "Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin" diyen Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı