Çakıcı, geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaretler ederek tehdit etmişti.
Bunun üzerine savcılık Çakıcı hakkında soruşturma başlatmıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise dün yaptığı açıklamada Çakıcı'nın ifadesinin alınıp alınmadığını sormuştu.
Çakıcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Mecliste günlerdir ismim gündeme getirilmektedir. Benim üzerimden Cumhur ittifakın' yıpratmak isteyen CHP genel başkanı, HDP'Iiler ismimi sürekli gündeme getirmek kaydıyla ahlaki kurallar dışında söz sarfetmektedirler. CHP sözcüsü Faik Öztrak şahsıma 'mafya bozuntusu' diye hitap etmektedir. Şimdi bende PKK ile iş birliği yapan HDP`nin ortağı olan CHP grup Başkan vekiline soruyorum, be batıya hizmet eden sen vatan sever misin ? Yoksa bölücülerle iş birliği yapan gafil muhbir bozuntusu musun ? Ağzının ayarı olmayan, sürekli tehdit eden hakaret eden sayın genel başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediğim sözlerle ilgili Cumhuriyet savcılığı mutlaka soruşturmayı yürütmektedir. Kovid dolayısıyla ikametim olan Bodrum'dan İstanbul'a gidip gelmekteyim. Her iki yerde de ikametim bulunmaktadır. Daha evvel de söyledim sayın Öztrak sen ve genel başkanın yiğit adam olsanız arkanıza PKK'yı ve DHKPC'yi almışsınız. Onlara beni öldürtecek kadar yürek yok mu ? Erkeklik şikayet etmek ve devletin zırhını giyip konuşmak değildir. Merak etmeyin Türkiye Cumhuriyeti savcılığı çağırdığı an mutlaka gidip ifademi vereceğim. Ben sizin gibi devletimi Avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etmedim.
Ülkesini batılı devletlere şikayet edene yurt sever değil, vatana ihanet eden derler. Devlete ve Cumhur ittifakına yüce mecliste saldırarak hakaret eden sizlere bu millet ulusalcı demiyor batının uşaklığını yapan yerli işbirlikçiler dediğini sizde biliyorsunuz, hala ne konuşuyorsunuz. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Alaattin ÇAKICI."
https://abcgazetesi.com/alaattincakicibukezoztrakihedefaldi371522
Faiz indirimlerinin Hazine’ye faturası belli oldu!31 izlenme
Emekli ve çalışan geçim derdinde, AKP'li başkan TOGG ile Ferrari'yi geçme derdinde27 izlenme
Nihal Bengisu Karaca'nın canlı yayında zor anları1337 izlenme
Gururu incinmiş! Viyana'da genelevi basan Afgan mülteci 3 kadını hunharca katletti32 izlenme
İktidarın 'sessiz' Türkiye Yüzyılı: Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri iptal ediliyor53 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri depremzedelerin acısını katladı38 izlenme
Çorum Valisi Kılıç: Çoban ithal edeceğiz170 izlenme
Yobaz kafalar, laikliğe işte böyle bakıyor !3940 izlenme
KYK borçlarının faizlerinin silinmesi maddesi Meclis'ten geçti
Piyasalar haftaya gergin başladı, sterlin 10 TL'yi aştı, dolar 7.80 bandında! İşte piyasalarda son durum...
Mansur Yavaş dediğini yaptı! 200 günde 251 milyon TL tasarruf...
Kütahya Belediye Başkanı CHP’li Kahveci'den çarpıcı iddia