AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli işsizliği ve kapatılan dükkanların görmezden gelse de her geçen gün ülkenin farklı bölgesinden esnaf , isyanını dile getiriyor.
Merhabahaber.com’da yer alan habere göre; Konya’da Mevlana Meydanı yakınlarında toplanan bir grup lokantacı esnafı masa ve sandalye yakarak, tepkisini dile getirdi. Konya’nın “Çok Yüksek Riskli” iller arasında bulunması ve kademeli normalleşmeye geçememesi esnafın sabrını taşırdı.
Esnaflar, masa ve sandalye yaktıktan sonra ödemelerini yapamadıklarını dile getirerek, çaresiz kaldıklarını ifade etti.
AKP’nin kongreler yaptığını, esnafın dükkânlarının ise kapalı kaldığını hatırlatan esnaflar, “AK Parti kongreleri lebaleb doluyken, virüs sadece esnafa mı var?” sorusunu sordu. Esnaflar, “Koronavirüsün tek sorumlusu biz miyiz, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Dükkanlarımızın bir an önce açılmasını istiyoruz, evimize ekmek götüremez olduk” dedi.
Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan da “Esnaf bitik. Dayanacakları gücü kalmadı. Esnafın durumu gerçekten hiç iyi değil. Esnaf, bunalıma girdi. Çark dönmüyor” açıklamasında bulundu.
AKP’li yönetici ‘güvenim kalmadı’ diyerek istifa etti!
Pendik'te belediye meclisi karıştı: MHP'li üye CHP'li ismin üzerine yürüdü!
Yeniden görülen Man Adası davasında Kılıçdaroğlu tazminata mahkûm edildi!
ABD Başkan adayı Joe Biden 'Erdoğan'a bedel ödetmeliyiz. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça gösterip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız'
Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'taki bir marketin kamerasına böyle yansıdı
Devletin altyapı işlerini yapan şirket konkordato ilan etti!
AKP’ye Sivas’ta soğuk duş! Bakan Murat Kurum boş meydana konuştu
Yurttaştan İmamoğlu’na sevgi seli
Seçim sonrası Araplara pazarlanacak yer belli oldu: Arapları getirip doğa harikasını tanıttılar
Satacaklar mı? Tutacaklar mı? Türk Telekom’la ilgili bilmeniz gereken 4 şey
Erdoğan bozdurun demişti! Faizsiz bankalar dolara koştu!
Afganistan ve Pakistan uyruklu 213 göçmen sınırdışı edildi!
Dahiyane buluş: Siverekli çocuk imkânsızlıklara rağmen güneş enerjisiyle cep telefonunu şarj etti
Papara hesaplardaki blokenin ne zaman kaldırılacağını açıkladı