AKP Milletvekili Şebnem Bursalı geçtiğimiz günlerde yediği ıstakozu paylaşmış ve bu duruma AKP içinden de çok fazla tepki gelmişti ve istifaya davet edilmişti. Şebnem Bursalı ise yaptığı açıklamada tepkilerin gündem değiştiremeye yönelik olduğunu savunmuştu.
AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim yenilgisi sonrası yaptığı ilk grup toplantısı için TBMM’deki grup salonuna gelen Şebnem Bursalı’nın rahat tavırları ve etrafına gülümsemesi dikkat çekti. Diğer AKP’lilerin de Bursalı’nın elini sıkarak kendisine destek oldukları görüldü. Öte yandan Bursalı ‘ıstakoz’ sorularını da yanıtsız bıraktı.
Tele1
Saray'dan 'inciler': Erdoğan ve AKP sola yakınmış!
CHP'li Mahmut Tanal'dan kritik uyarı!
Sedat Peker: "Hikâye çok fantastik değil mi? Gazeteciler araştırsın"
İstanbul’da toplu taşıma ücretlerine indirim, e-scooterlar için yeni karar
'Erdoğan, Sedat Peker'in elinde ne olduğunu kestiremiyor'
Araplar Türkiye'ye, Türkler Avrupa'ya!
Emekli vatandaşın isyanı '75 yaşındayım. Et nedir, para nedir unuttum. Yaşamım karardı. Ailem, evim, sağlığım bozuldu benim!'
İstanbul seçim sonuçlarında son durum! Açılan sandık yüzde 92 oldu…
Elektrikten sonra doğalgaza da kademeli fatura geliyor: Çok tüketen çok ödeyecek
Erdoğan'dan AKP'ye Sedat Peker talimatı! Gelen yasak, Süleyman Soylu'yu çılgına çevirecek!