Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Umre’den dönenlerin 14 gün boyunca evlerinden çıkmamasını ve ziyaretçi kabul etmemelerini açıklamasına rağmen bazı illerde AKP’li teşkilatların ve belediye başkanlarının Umre’den dönenleri ziyaret ettikleri ortaya çıktı.
Dünya genelinde 150 binden fazla koronavirüs vakası görüldü, 5 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Altı vakanın görüldüğü Türkiye’de salgına karşı önlemler alınırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, umreden dönenlere “14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri” uyarısında bulundu.
Ancak bazı şehirlerde belediye başkanları ve bazı parti teşkilatları, umreden dönenlerin evlerine “Allah kabul etsin” ziyaretinde bulunuyor.
Kocaeli’de umreden dönen bir iş insanı ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gelen tepkiler üzerine “Arkadaşlar beş gün önceki ziyaretim bu, Nevzat Bey umreden geleli 25 gün oldu. Gecikmiş bir ziyaret bu” diyerek, kendisini savundu.

Rize’de Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi de umreden dönen bir vatandaşı evinde ziyaret ederek, fotoğrafını paylaştı.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, umreden dönen bir dava arkadaşını ziyaret ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Hatay’da AKP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve beraberindeki grup, umreden dönen bir vatandaşın evine “Allah kabul etsin” ziyaretinde bulundu.
https://www.abcgazetesi.com/akplilervemhplileruyarilarihicesaydiumredonusutoplumuriskeattilar90353
Kadınlar Milli Piyango almanın 'haram' olduğunu söyleyen dinci muhabire böyle isyan etti !1570 izlenme
Kılıçdaroğlu engellenen kampanya filminin dördüncüsünü paylaştı 'Aile destekleri sigortası gelecek'42 izlenme
MHP'li vekil Erkan Haberal'ın şoförü ABB çalışanını kasten ezdi!63 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketlerine ait 22 milyon liraya el konuldu36 izlenme
74 yaşındaki Konyalı kadın çiftçi, çilesini anlattı: "Yem çok pahalı, süt düşük geliyor. Hiç yem borcum bitmiyor. Boyuna borçlanıyorum"18 izlenme
Bütçe Ocak'ta 214,5 milyar lira açık verdi6 izlenme
Bakanlık korkunç yoksulluk tablosunu açıkladı: Ailesinden alınan çocuk sayısı artacak19 izlenme
Fatih surlarında vahşice öldürülmüştü! 'İkbal Uzuner eylemi' suç sayıldı23 izlenme
CHP'nin parti aracının etrafı sivil araçlarla sarıldı, Çağlayan Adliyesi önüne geçmesine izin verilmedi! "Bu kanunsuz emri veren kim?"
Enflasyon beklentiyi aştı, dolar/TL rekor kırdı!
"Yurt dışında 20 ülke gezdim pahalılık var" dedi, yurt dışında yaşayan vatandaş 3 saniyede yalanı ortaya çıkardı!
Deprem konutları inşaatlarında 2 ayda en az 13 işçi can verdi