Twitter'da açtığı 'Yeliz' kullanıcı adlı sahte hesabıyla hafızalara kazınan eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AkitTV'de katıldığı yayında İran-İsrail gerilimine dair ifadeler kullandı. Çamlı konuşmasında İran, Mısır ve Türkiye'nin ortak kriz masası kurarak bölgeye müdahale edilmesi gerektiğini ve neden bunun yapılamadığını sordu.
Çamlı daha sonra ise şunları söyledi:
"100 yıllık uyumuşluktan. Hem Türkiye'nin hem bölgenin uyumuşluğundan. 20 yıldır ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Rahmetli Menderes ile biraz, rahmetli Özal ile biraz, 'mücahit' Erbakan ile biraz, şimdi de 'mücahit' Erdoğan ile ayağa kalkmaya çalışıyorsun hemen yine bizim içimizdekiler 'Hadi gitsene' diyor mesela, 'İsrail'e uçaklarına mazot verdin, akaryakıt verdin' diyor değil mi? Alçak, alçaksın sen. Niye, Çünkü biliyorsun her şeyi"
Çamlı'nın İsrail'e ambargo uygulanmamasını eleştirenlere 'Alçak' demesi sosyal medyada tepki çekti.
Odatv.com
Bursa'da korkunç anlar: Parkta oynayan çocuklara saldırdı!
Atatürk için 'Olmasaydın da olurduk' diyen AKP MKYK üyesinin eşi ve korumaları mekan bastı, çocuk dövdü!
Azerbaycan Karabağ'daki Ermeni teröristleri böyle bombaladı!
CHP'nin YSK temsilcisi Mehmet Yakupoğlu: ‘İki bakanlık kritik yerlere seçmen yığınağı yapıyor!’
Dolar 32 liraya yaklaştı, Euro 35 lirayı aştı
CHP'li başkanlardan ortak bildiri "Devletten 1 lira almadık"
Kılıçdaroğlu: "Vatanını seven ayağa kalksın. Bugün bu 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokak bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız"
Erdoğan 'Tayyipler Alemi'nden tutuklanan ODTÜ'lüleri çaya çağırdı
KONDA Genel Müdürü Ağırdır'dan çarpıcı analizler: 'Seçmen AKP ile ilgili kararını verdi'
Eski AKP kurucusu Şener: Erdoğan’ın mal varlığı Türkiye’nin milli güvenlik sorunu haline gelmiştir
İlaç fiyatlarına zam geliyor! Yarından itibaren uygulanacak
Sedat Peker gazetelere manşet olacak fotoğrafı gizli bir mesajla verdi!
Narin'in defnedildiği mezarlıkta üç isimsiz mezar daha ortaya çıktı!
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan ve Soylu’ya: "Ne dolaplar çevirdiğinizi biliyorum"