Uşak Belediyesi soruşturmasında aralarında Uşak Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de bulunduğu 13 kişinin dışında dün 4 isim daha gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Serpil Keskin, Ulaş Küçükakın, Deniz Aydın ve Ebru Yurtuluğ isimli 4 kişi, adli kontrol ilse serbest bırakıldı.
Savcılık Derya Yurtuluğ hakkında tutuklanma talep ederken hakimlik adli kontrol ile serbest kalmasına karar verdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'rüşvet' soruşturması kapsamında aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı.
İstanbul'a getirilen ve dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk edilen 13 kişiden aralarında Özkan Yalım'ın da bulunduğu 9 kişi, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Soruşturma kapsamında 4 kişi hakkında daha gözaltı kararı verildiği öğrenildi. Haklarında gözaltı kararı verilen Serpil Keskin, Ulaş Küçükakın, Deniz Aydın ve Ebru Yurtuluğ da bugün adliyeye sevk edildi.
Hakimliğe çıkarılan 4 isim de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Osman Kavala’dan casusluk suçlamasına yanıt!117 izlenme
Emlak vergisinde kriz! Dev zamlar yargıya taşındı, Maliye düğmeye bastı22 izlenme
İşçiler Bakanın konvoyunun önünü kesti 'Şeker vatandır, vatan satılmaz !'150 izlenme
Böl-parçala-ikram et33 izlenme
21 milyon yurttaş takipte; 1 milyon yurttaş icralık!89 izlenme
MSB'den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili 'mağara' açıklaması29 izlenme
İmamoğlu'nun danışmanı Necati Özkan: "En az 20 yıllık bir iktidar geliyor!"23 izlenme
Atatürk düşmanı, Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi! 'Yakında İktidarız!' lafıyla ordumuza saldırı arasında bağlantı var mı?215 izlenme
Suriyeliler Kahramanmaraş'ta ayaklandı, tekbir getirerek polise saldırdılar!
Suriyeli sığınmacı, İstanbul'da Türk esnafın dükkânına saldırdı!
Daron Acemoğlu'ndan Nobel Ödülü sonrası ilk açıklama: "Demokrasinin saldırı altında olduğu zamanlardan geçiyoruz!"
AKP’li İBB Emniyet Müdürlüğü’ne çalışmış!