AKP'li Sincan Belediyesi, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kaldırımlardaki logolarını sildi !

715 izlenme 31 Ekim 2019
Reklamlar
Sincan İlçesi Fatih Mahallesi Çarşamba Pazarı'nın yanındaki kaldırımda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kaldırımlardaki ibareler, AKP'li Sincan Belediyesi ekipleri tarafından kazındı.

Kazınma anına dair görüntüleri bir vatandaş çekti.

Vatandaş, 'Ankara Büyükşehir Belediyesi yazılarını siliyorsunuz' dediğinde belediye personelinin 'Büyükşehir reklamına gerek yok' dediğini iddia etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan'dan Atatürk'e hakaret! Metin Külünk '10 bin dolar' sorusuna 'saygı' diyerek cevap verdi Bu da oldu! MHP'li Belediye şehit babasının evini satılığa çıkardı! "Teröristler kadar bize müsamaha gösterilmiyor!" Bakanlardan 'Şükürler olsun, Allah beterinden saklasın' gafı! Daha beteri ne olacak?