Bağcılar Belediyesi 3 Ocak 2023 tarihinde gıda alım ihalesine çıktı.
Yaklaşık maliyeti 12.5 milyon TL olarak açıklanan ihaleyi 10 milyon 250 bin liralık en düşük teklifin sahibi Anaturya Organizasyon Ticaret Anonum Şirketi kazandı.
Şirket ile 17 Ocak 2023'te sözleşme imzalandı. İhale kapsamında belediye, şirketten 160 kalem temel gıda malzemesi, kırmızı ve beyaz et, içecek, sebze alımı yaptı.
Bağcılar Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl açtığı 6 milyon 15 bin, 720 bin ve 1 milyon 550 bin liralık 3 gıda alım ihalesi de bu şirkete gitmişti.
AKP’NİN ESKİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI
AKP'li belediyenin gıda ihalelerinin abonesi haline gelen şirketin sahibi AKP camiasında tanınan bir isim.
Merkezi Ankara’da bulunan şirketin sahibi Erkam Çömez, eski AKP Ankara Gençlik Kolları Başkanı. 1982 doğumlu Çömez, 2000 yılında Özel Samanyolu Lisesi'nden mezun oldu.
2007 yılında Bilkent Üniversitesi'nde Bankacılık ve Finans eğitimini tamamladı.
Siyasi hayatına 2005 yılında AKP Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyeliği ile başladı. 2008 yılında Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevini üstlendi. 2010 yılında da AKP Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı'na atanarak bir süre yöneticilik yaptı.
Sözcü
Nasuh Mahruki Yunan adasında olup biteni açıkladı58 izlenme
Mersin’de CHP’li Tarsus Belediyesi‘ne yapılan ‘haciz’ işlemi sırasında gerginlik! AKP’li ilçe başkanından polise ‘Alın bunları’ emri36 izlenme
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a kritik ÇAYKUR sorusu: "Satılacağı doğru mudur?"58 izlenme
Van'da baraj gölüne uçan otomobilin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı25 izlenme
Fatih Altaylı'dan zam yorumu: “Sağımdan kalktım buraya geçireyim, solumdan kalktım buraya geçireyim”72 izlenme
Kılıçdaroğlu ekibi daha şimdiden koltuk kavgasına girdi19 izlenme
O manşet yeniden gündem oldu: Minnettarız97 izlenme
Konya’da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü: Ev ateşe verildi48 izlenme
Süleyman Soylu için bir suç duyurusu daha!
Verilerin gizlendiği ortaya çıkmıştı: AKP'li belediye vefat bilgi sistemini kapattı!
HKP'den Marmara Üniversitesi'ne "Erdoğan'ın diploması nerede" başvurusu!
Allah belanızı versin ! Şehit ailelerinden aldılar, Suriyelilere verecekler !