Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün başkentte bir araya geldi. Buluşma gerçekleştiği sırada, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan dikkat çeken bir çağrıda bulundu.
Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de etiketleyerek Mansur Yavaş'a seslenen Özcan şunları yazdı:
"Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı attığı tweetle ikna etmeye yeltenen başkan Özcan, "Partimizin aldığı ön seçim kararının şekli ve zamanlaması kendi içimizde tartışılabilir. Ancak geldiğimiz noktada alınan karar parti hukukuna uygun, yetkili kurullar tarafından alınmış ve tüm CHP üyelerini bağlayan bir karar haline gelmiştir. Ön seçime 1 hafta kala da tüm Cumhuriyet Halk Partililere düşen, partinin aldığı bu kararın arkasında durup, adayla omuz omuza olmaktır.
O yüzden Ankara’da büyükşehir binasında oturup, “Ben CHP’nin ön seçimini ciddiye almıyorum” gibi bir yaklaşımla Sayın @ekrem_imamoglu için düzenlenen toplantıya iştirak etmemek, Sayın @mansuryavas06 ‘a yakışmaz.
Bizim bölgenin deyimiyle söylüyorum Mansur abi; “Bırak şu guru inadı’ gel şu Mamak’a, dosta düşmana birlik mesajı verelim."
Nefes
İmamoğlu ‘Kentsel Gelişim Çözümleri’ni açıkladı83 izlenme
AKP şimdi de Hersek Lagünü'ne göz dikti: Millet Bahçesi yapılacak!86 izlenme
Türkiye'de doğalgaza zam üstüne zam gelirken Avrupa'da doğalgaz fiyatı bakın ne kadar oldu!90 izlenme
Bay Kemal'in tahtasında beşinci bölüm "Çok hazırız sevgili halkım! Yaşama sevincinizi o kadar hızlı geri döndüreceğiz ki, inanamayacaksınız"50 izlenme
'Karanlık Kafalı Bakan Tekin' diye eleştirilmişti: Atatürksüz karneyi böyle savundu!25 izlenme
Seçimin en tartışmalı sandıklarında muhalefete 'sıfır oy!'447 izlenme
ODTÜ rektörü yargılanacak!136 izlenme
Dev bankadan flaş Türk Lirası ikazı: İkinci düşüş çok yakında!67 izlenme
Güllü'nün kızını son gören esnaf konuştu! "Arkadaşlarımla 'o mu, değil mi' diye tartıştık. Dövmelerine baktık, rahatlığını görünce ne kadar rahat diye şaşırdık"
Eski IŞİD'li sosyal medya fenomeni oldu
Depremden 8 ay önce yapılmıştı! 42 kişinin öldüğü sitenin yıkılma sebebi ortaya çıktı
Gazze’de çocuklar öldürülüyor: Kan donduran ölüm sayısı açıklandı