Home
11 Haziran 2019 ( 116 izlenme )
Reklamlar

AKP’li başkan 8 kadrolu işçiyi attı, yerlerine 8 sözleşmeli işçi aldı!


YOZGAT’ın Akdağmadeni İlçesi Umutlu Beldesi’nin AKP’li yeni başkanı İlhan Koçak’ın ilk icraatı belediyenin borcunu açıklamak olmuştu. Yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı belde belediyesinin borcunu 1 milyon 269 bin 715 TL olarak açıklayan Koçak, tasarruf tedbirleri uygulandığını ileri sürerek kadrolu 8 işçiyi işten çıkararak yerlerine 8 sözleşmeli işçi aldı.



İşçilerin çıkarılmasına Hizmet İş Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız sert tepki gösterdi. Ferman Zararsız, belediye başkanının yaptığı yanlıştan geri dönmesi gerektiğini söyleyerek, “Belediye kimsenin kendi işyeri, kendi şirketi değildir. Eğer Umutlu Belediye Başkanı'mız bu tutumuna devam ederse, bir ay içerisinde hukuk mücadelesini başlatırız. Çıkarılan 8 emekçi kardeşimiz AKP üyesi. Birisi de kanser hastası. Ama ne yazıktır ki, kendi partilerinden olan başkan tarafından işlerine son veriliyor” dedi.

AKP’li başkan 8 kadrolu işçiyi attı, yerlerine 8 sözleşmeli işçi aldı


https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/akplibaskan8kadroluisciyiattiyerlerine8sozlesmeliiscialdi5103178/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Volkan Konak'a ilk müdahaleyi yapan doktor paylaştı: "Yardımcı olduğun o genç büyüdü, doktor oldu" Almanya'da sefa sürüp Türkiye'de AKP'yi savunan gurbetçileri kimse böyle anlatmadı: Foyalarını tek tek ortaya döktü! Sağlık Bakanı açıkladı: 26.182 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 3.61.520’ye, can kaybı da 30.316’ya yükseldi! 3 milyon 834 bin 908 kişi yasal takipte