Anasayfa1
02 Mart 2026 ( 15 izlenme )
Reklamlar

İsrail medyasından flaş iddia: 'Hamaney'in yerine geçecek' denen oğlu da öldürüldü!


Tahran’da art arda patlama sesleri duyuldu. İsrail, Tahran'ın merkezindeki İran devlet televizyonu ve radyosunun genel merkezini hedef aldı. Öte yandan Bağdat'ta ABD protestosu çatışmaya dönüştü. Polis göstericilere müdahale etti. Son olarak Tahran'da bir hastanenin hedef alındığı belirtildi.


İran'ın başkenti Tahran’da sık aralıklarla patlamalar meydana gelirken, kentte savaş uçaklarının sesi duyuluyor. İsrail, Tahran'ın merkezindeki İran devlet televizyonu ve radyosunun genel merkezini hedef aldı.

İSRAİL MEDYASI: HAMANEY'İN OĞLU DA ÖLDÜ

İsrail İran'da onlarca noktanın hedef alındığını açıkladı. İsrail basını, Hamaney'in halefi görülen Mücteba Hamaney'in de öldüğünü iddia etti. Hamaney'in ölümünün ardından oğlu Mücteba Hamaney’in ismi öne çıkıyordu. 57 yaşındaki Mücteba Hamaney, 198088 arasında devam eden Birinci Körfez Savaşı’na katılmış ve babasının politikalarının sıkı bir destekçisi olarak öne çıkıyordu.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 yaşındaki çocuk yetersiz beslenme ve işkenceden ölmüştü: Kardeşi de açlıktan ölümle pençeleşiyor Üç çocuğuyla çadırda kalan Adıyamanlı depremzedeye 4.145 TL elektrik faturası geldi! “Depremden kurtulduk, borçlarınızdan kurtulamadık. Alın götürün hapse atın” 6.2 milyar lira nereye harcanabilir? Tasarruf lafta kaldı, devletin ödediği kira yüzde 204 arttı