Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan günler sonra bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel’in ölümüne ilişkin tartışmalar sürüyor.
Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar da TELE1 ekranlarında Gürel’in ölümünü değerlendirdi. Gürel’in yasaklı madde kullandığını düşmediğini ifade eden Kar şunları söyledi:
“Alınan örneklerin kimyasal ve biyolojik örneklerinin alınması gerekiyor. Kimyasal tahlil sonuçlarının da çıkması bekleniyor.
Sorunlu bir işten ayrılma süreci, mobbing iddiaları var. Bunalıma girmiş, çıkmaza girmiş, spiritüalizmle de uğraşan bir insan. Açıkçası ben bunun kendisine bir çıkar yol arama gibi başladığını, bir inziva gibi başladığını, sonra da çığrından çıkıp geri dönülemez bir hal aldığını düşünüyorum. Madde kullanılıp kullanılmadığını bilemeyiz. Birçok madde var böyle ritüellerde kullanılan. Psikedelik maddeler olarak adlandırıyoruz bunları. Maddi zorluk çeken bir insanın bunları almış olmasını ben öngörmüyorum. Zaten çıkacak kan ve idrar tahlilinde, iç organlar ve mide analiz edildiğinde. Ben planlanmış bir inzivaya çekilme, kafa dinleme gibi bir yolculuğun çığrından çıktığını düşünüyorum.”
Tele1
'Muhalefet partisine oy verdiği için 10 kişinin tecavüzüne uğradı'
Komutanlar af değil beraat istiyor
Demokrasi işte budur! Protestocudan Macron'a 'Sayın Cumhurbaşkanı siz benim çalışanımsınız'
Eski bakan seçimde yapılabilecek hileyi belgesiyle açıkladı
IŞİD-H hakkında neler biliniyor, Moskova'ya neden saldırdı?
Gezi destekçisi ünlü piyanistin Kadıköy gösterisine polis engeli
Çiftçiye bir yük daha! Ekmeklik buğday ve arpaya zam!
Osmanlı torunu sahte mezuniyet belgesini defalarca kontrol etmiş
'Türkiye Almanya ile eşit, yoksulluk yok, Almanya kıskanıyor' diyen Almancıya muhabirden çok zor soru !
Çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi; “Hangi faize karşısınız, Tarım Kredi yüzde 71 faiz uyguladı haberiniz var mı?”
Tokat'ta işçiler direniyor: Türkiye'nin en iyileri arasında ama işçilere aylardır maaş vermiyor!
Ankara'da esnaf ve yeğeni Yunus ekibi tarafından tekme tokat dövüldü!
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan bir caminin sadaka kutusundaki paraları çaldı!
AKP'li belediyeden 'Zaman Yolculuğu' projesine 2.1 milyon TL!