AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde; 2 Temmuz’da resmi açılışını yaptığı Şelale Park'ın üzerinden 23 gün geçmesine rağmen hizmete alınmadı.
Şelale havuzları su tutmadı, yürüyüş yollarında ot bitti.
İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "Burası bir park değil, bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı atıl haldeki bir yapı" dedi.
Sakarya Belediye Başkanının 'vizyon proje' olarak tanımladığı 10.4 milyon TL'ye mal olan Şelale Park'ın açılışı 23 gün önce yapıldı. Ancak hizmete alınmadı.
Şelale kısmına deneme için su verildiği, eğim nedeniyle suyun havuzlarda durmadığı ve önünden geçen Kenan Sofuoğlu Caddesi’ne aktığı öğrenildi. Bu sorunun aşılması için yeni tadilatların yapıldığı belirtildi.
Dikbayır, parkın son durumu ile ilgili "Burası bir park değil, hiçbir artısı olmayan ve bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım. Vatandaşın parasının harcandığı âtıl haldeki bir yapı. Kesinlikle bölgeye bir değer katmayacaktır. Sakarya başta olmak üzere şehirlerimize böyle değer katmayacak yatırımlar yapılmamalı" diye konuştu.
(anka)
https://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganinacilisiniyaptigi104milyontllikh86311.html
Sigorta şirketleri hâkimleri ağırlıyor!244 izlenme
Erdoğan'ın "İmamoğlu'nu unut" mesajına CHP'den takvimli yanıt15 izlenme
TRT vergilerden 10 milyar TL kazandı: 4 milyar TL eğlenceye harcadı42 izlenme
AKP'liler ifşa etti: AKP'li başkan kumarhanede!459 izlenme
Günler sonra kavuştular! 3 yaşındaki Elif ailesiyle bir araya geldi76 izlenme
İmam Hatip mezunu vatandaş, imamlık stajı yaptığı dönem yaşadıkları sonrası nasıl ve neden deist olduğunu anlattı!49 izlenme
Kız öğrencilere mobbing: "Pijamayla çıkmayın, erkekler tahrik oluyor"24 izlenme
OVP’deki kur ve enflasyon çelişkisini ekonomistler yorumladı: "Kur tırmanırken enflasyon nasıl düşecek?"22 izlenme