Anasayfa1
22 Aralık 2020 ( 97 izlenme )
Reklamlar

A Haber yine çığır açtı! Metro olmayan ilçeye 'metro kalabalığı' haberi!


İktidara yakın çizgisi ile bilinen A Haber İzmir'de metrolarda tıka basa yolculuk edildiği haberinde adres olarak Kemalpaşa ilçesini gösterdi. Kemalpaşa'da metro bulunmamasına rağmen yapılan haber sosyal medyada alay konusu olurken Kemalpaşa Belediyesi de cevap vermeyi ihmal etmedi.



İktidara yakınlığı ile bilinen A Haber’de İzmir’de metro seferlerinin azaltıldığı ve tıka basa yolculuk edildiği yönündeki haberin adresi İzmir Kemalpaşa olarak gösterildi.

Haberde adres olarak metro istasyonu bulunmayan Kemalpaşa’nın gösterilmesi sosyal medyada alay konusu olurken söz konusu haberin görüntüsünü Twitter’dan paylaşan Banu Özdemir’e Kemalpaşa Belediyesi’nden yanıt geldi. Özdemir’in ‘Bari şu haberi yaparken hangi ilçelerde metro var bir baksaydınız’ sözlerine cevap veren Kemalpaşa Belediyesi’nin resmi hesabı ‘Demek bir de metromuz olsa, işte bitti’ başlığı ile Vizontele Tuuba filminden bir sekans paylaştı.  


http://www.krttv.com.tr/gundem/metroolmayanilceyemetrokalabaligihaberih58145.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

21 bin kontenjanın 10 binini yabancılara ayıran Dokuz Eylül Üniversitesi’nden utanç açıklaması! Taksim saldırısında ikinci şahıs her yerde aranıyor Gazeteci Barış Yarkadaş: “Sedat Peker, siyasi parti kurma hazırlığı yapıyor” Facia sonrası skandal paylaşımlar! Ölenlere küfür yağdırdılar