Konya’nın Selçuklu ilçesinde corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında iş yerini kapatan esnaf, faturasını ödeyemeyince dağıtım şirketinin gelip elektriğini kestiğini söyledi.
ÜÇ BİN LİRALIK ÜRÜN HEBA OLDU
Restoranın kapalı olmasına rağmen fatura borcu yüzünden elektriğinin kesilmesine isyan eden Refik Keskin, “14 Mart’ta çalışanlarımı yıllık izne çıkartarak iş yerimi kapattım. İki gün sonra MEDAŞ tarafından gönderilen mesajda bin 602 lira fatura borcum olduğu bildirildi. Cumhurbaşkanımız ‘elektrikleriniz kesilmeyecek' deyince yatırmadım. 31 Mart’ta elektriğimin kesildiğini öğrendim. Buzlukta bulunan köfte, balık gibi malzemelerin bozulduğunu gördüm. 3 bin liralık ürünüm heba oldu” dedi.

Dolaptaki ürünlerin daha fazla bozulmaması için sayaçtaki mührü söküp elektriği tekrar açtığını anlatan Keskin, bu kez de kaçak elektrik tüketiminden ceza kesildiğini söyledi. (FOTO: SÖZCÜ)
ESKİ AKP'Lİ MİLLETVEKİLİ DOĞRULADI
Öte yandan eski AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk de MEDAŞ'ın bazı ilçelerde vatandaşın elektriğini kestiğini doğruladı. Külünk, “Konya'nın ilçelerinde MEDAŞ vatandaşın kapısına gidip elektrik kesme işlemi yapıyor. EPDK inanıyoruz ki sürece müdahale edecektir. Devletimiz mücadelede vatandaşımızın sıkıntılarını hafifletmek için attığı adımlara uyum sağlamalı MEDAŞ” dedi.
AHBAP'ın yardımlarını engelleyenler kendi AHBAPlarına ses çıkarmıyor55 izlenme
Sinan Ateş suikastı: Tetikçinin sabıka kaydı ortaya çıktı; 'azılı bir kapkaççı ve hırsız'48 izlenme
Vekillere çifte maaş kıyağına onay çıktı! Çifte maaş asile yasak vekile hak!67 izlenme
Bakan Soylu, mahkeme heyetine karşı sert dil kullanan CHP'lilere "eşkıya" dedi! CHP den cevap gecikmedi.36 izlenme
Katar'da şehitlere tabutsuz cenaze namazı13 izlenme
Sayıştay'a göre İBB'nin çocuklara ücretsiz süt dağıtması mevzuata aykırı!50 izlenme
Otogaza büyük zam!49 izlenme
Şahan Gökbakar Kızılay Başkanı'nı yerin dibine soktu! 'Gençler de beklesin iş bulacağım diye. Bu aileden fırsat gelir mi?'46 izlenme