Kocaeli'nin Dilovası ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan bir parfüm dolum tesisinde sabah saat 09.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kimyasal maddelerin etkisiyle alevler kısa sürede büyüyerek tüm binayı sararken, yandaki bir binanın çatısına da sıçradı.
Altı kişi yaşamını yitirirken, biri ağır olmak üzere yedi kişi yaralandı.
Olayın ardından 'Kocaeli İnfaz Yayın' isimli bir Telegram sayfasında, yangında ölen vatandaşlara yönelik küfürlü ve hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığı ortaya çıktı.

D.Y.A. ve B.T. ismini kullanan şahısların hayatını kaybedenlerin fotoğraflarını paylaşarak küfürlü yazışmalar yaptıkları ve kendilerine tepki gösteren maktul yakınlarına da aynı şekilde karşılık verdikleri öğrenildi.
Devlete ve şehitlere yönelik hakaret içerikli ifadeler de kullanılan paylaşımlar, sosyal medyada büyük tepki çekti.
Söz konusu şahıslar hakkında şikayetçi olunduğu öğrenildi.
NEFES
THK kayyumu satışa geçti!46 izlenme
AKP ve MHP'nin TÜGVA ısrarı!56 izlenme
‘Gezi’nin Vali'si avukat oldu: Yıldönümünde duyurdu45 izlenme
Otogaza yine büyük zam!41 izlenme
Büyük ikramiyenin miktarı belli oldu: Milli Piyango biletleri ne kadar?30 izlenme
Ege’de deprem alarmı: Turizm merkezi iki ilçeye erken uyarı sistemleri kuruldu41 izlenme
Fatura hep halka32 izlenme
Bakan Yumaklı çiftçilerin eylemlerini hedef aldı, CHP’yi suçladı: "İnsanları sokağa dökmeye çalışıyorlar"34 izlenme