35 yıldır boş olan okul için kaymakam emir verdi, çiftçi kadının hayvanları sokağa atıldı!

67 izlenme 14 Eylül 2021
Reklamlar

Trabzon'un Of ilçesinde meydana gelen olayda, 35 yıldır boş ve atıl vaziyette duran bir okulda bulunan büyükbaş hayvanlar jandarma tarafından çıkarıldı.

Büyükbaş hayvanların sahibi çiftçi Fatma teyze olayı "Şu okul 35 senedir boştur. Harabeye dönmüş, hiç kimse sahip çıkmamış. İmkansızlığım yüzünden hayvanlarımı koydum. Yerim yok, imkanım yok. Bugün geldi jandarma döktü beni sokağa, kaymakamın lafı ile. Kaymakam emir verdi, jandarmalar geldi beni sokağa döktü. Şu hayvanlarımla bu gece burda kalacağım, 25 tane büyükbaş hayvan" ifadeleriyle anlattı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahis skandalı A Milli Takıma da sıçradı Bandırma Vapuru'ndaki bir kadın ve 3 çocuk kimdi? İşte vapurdaki 79 kişinin tam listesi KYK yurdunda kalan depremzedeleri kapı dışarı ettiler Köfte sever ünlü yazar hayatının şokunu yaşıyor: "Köfteci Yusuf'tan ben de yedim inanmak istemiyorum"