Elektrik ve doğalgazın yanı sıra benzin ve motorine de peş peşe zam yapıldı. Motorinin litre fiyatına 23 kuruş daha zam geldi, 8 liranın üstüne çıktı. Pompaya da yansıyacak zamlara yurttaşlar isyan etti. Bazı yerlerde daha fazla zam gelecek korkusuyla benzin kuyruklarına girildi.
Bir yurttaş sosyal medya platformu TikTok’ta yayınladığı videoda zamlara isyan etti. Yurttaş, şunları söyledi:
“Allah’ı kitabı dini olan, imandan bahsedenler arabaya binecek halimiz kalmadı. Bize acımıyorsanız köylüye acıyın. Köylüye acımıyorsanız toplu taşıma yapan insanlara acıyın. Öldüler bittiler mahvoldular. Allah belanızı versin. Size sesleniyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları. Pazar günü saat 12’den 1’e kadar Türkiye genelinde kontak kapatalım. İsyan ediyorum. Arabamı da malımı da size vereyim.”
AFAD gönüllüsünden AFAD ve A Haber için kan donduran iddialar! Duyunca isyan edeceksiniz
İkinci doz aşı sırası gelenlere "İkinci doz aşı Türkiye genelinde kalmadı" cevabı verildi!
Reuters: Varlık Fonu THY’yi kurtarmak için para arıyor!
AKP, Türkiye'yi işte bu hallere düşürdü! Suriyeliler hem ABD'yi hem Türkiye'yi protesto etti!
İngiliz medyası: "Zengin Türkler Londra’nın lüks mahallelerinden evler alıyor"
Schengen ülkelerinden Türk vatandaşlarına tuhaf uygulama
Adil Öksüz yazdı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş imzaladı iddiası
ABD, Kasım Süleymani'yi öldürdü AKP'li isimlerden dikkat çeken mesajlar geldi
New York Times, ekonomik krizin 3 çocuklu bir aile üzerindeki etkisini yazdı "Temel ihtiyaç yok"
AKP’li Belediye Başkanı 'Cumhuriyet' kelimesini kullanmamak için 29 Ekim'i Zafer bayramı olarak kutladı! "29 Ekim Zafer bayramınız kutlu olsun"
Kabil'de binlerce Afgan, 'umut yolculuğuna' çıkmayı bekliyor
Tasarruf havada kaldı: AKP’li belediyeden AKP’li isme 2 milyon TL’lik top ihalesi
Boğaz köprüleri yabancılara mı satılıyor? CHP'li Murat Emir, Özgür Özel'in açıkladığı belgeleri yayımladı!
CHP 128 milyar doları sordu "Damadı kimler susturuyor?"