Milli Gazete'nin haberine göre, YouTube kanalı Kanal Dünya'nın yaptığı bir sokak röportajında bir genç ile orta yaşlı bir vatandaş tartıştı.
Hayat pahalılığından dert yanan genç, "'Hesaplamadan marketten çıkabiliyorum' diyen bir kişi var mı?" diye sordu. Gence cevap veren vatandaş ise çocukluğunda çay içmenin dahi büyük bir lüks olduğunu söyledi.
Bu sırada araya giren AKP'li bir vatandaş, "Seneler önce Ümraniye'de 17 gün tüp kuyruğu bekledim, bir menemen pişirmek için" dedi. Bu şahsa cevap veren genç "Ben de 54 gündür dahiliye kuyruğu bekliyorum" diye konuştu.
İYİ Partili Çömez paylaştı: AKP'li belediyenin etkinliğinde kumar
37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi İstanbul'da gerçekleşti
AOÇ’de metrekaresi 1 liraya arazi!
CHP Kulislerinde Çarpıcı İddia: Kılıçdaroğlu Özgür Özel'i mi İşaret Edecek?
Memurluktan atılan Tezcan Karakuş Candan: "Bugünden itibaren Mustafa Kemal'in memuruyum"
Yandaş hoca ekonomik kriz dememek için 40 takla atıp lafı yine fuhuşa getirdi
Abdüllatif Şener'den, Abdullah Gül iddiası: Gizli bir yapı adını ortaya sürdü!
Valilikten polise 'şerefsiz' diyen AKP'li vekil hakkında açıklama
Hilal Kaplan'dan Boğaziçi öğrencilerine destek veren siyasilere hakaret!
ANAP MYK üyesi Uğur Güzel, Anıtkabir'de İsmet İnönü'ye hakaretler ettiği bir video çekti: "Ömrümü bu adamın yaptıklarını yer yüzünden silmeye adadım. Ensesinde olacağız"
Son yılların en büyük torpil skandalı: Türkiye birincisi, ikincisi ve sınavdan 98 puan alan Şehit çocuğunu elediler!
Ayşe Barım'ın tahliyesine itiraz
Sahillerde havlu serecek yer kalmadı! Tabipler ‘sağlık sistemi çökebilir’ uyarısı yaptı!
Dolarda tarihi rekor! 1 dolar 10 TL oldu!