İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, '5'li çeteden' Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’le görüştüğü yönündeki iddiayı yalanladı, yargı süreci başlatacağını söyledi.
İyi Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, ’Beşli Çete‘den Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’le görüştüğü yönündeki iddiayı yalanladı.
"ALÇAKÇA BİR İFTİRA"
Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İyi Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır. 'Beşli Çete' kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir. Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır." ifadesini kullandı.
Aydın şunları kaydetti:
"Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki alçakça iftiraların tam da İYİ Parti'nin dayatmalara boyun eğmediği, cesurca bir dik duruş sergilediği ve kendi yolunu çizdiği bir zamanda gündeme getirilmesini, büyük Türk milletinin şaşmaz vicdanına ve takdirlerine sunuyorum."
halktv.com.tr
İlaç krizinin ardından şimdi de aşı krizi! Aile hekimleri bakanlıktan açıklama bekliyor23 izlenme
Atatürk'e hakaret eden Mustafa Demirkan 'icazet töreni'nde görüldü!50 izlenme
İsrail, İran’ın başkenti Tahran’a yeni bir saldırı başlattı: Kızılay binasının hemen yanındaki bir alandan dumanların yükseldiği ifade edildi15 izlenme
Yılmaz Özdil uzaya gönderilecek ismi açıkladı!36 izlenme
Savaşın en sıcak görüntüsü: Tünellerden sürünerek çıkıp İsrail ordusunu pusuya düşürdüler29 izlenme
Bu kadarına pes artık ! RTE Allah'ın bütün vasıflarını toplamış (mış) !689 izlenme
AKP’li belediyenin Müjdat Gezen ve Metin Akpınar korkusu!1183 izlenme
Harf Devrimi üzerinden Cumhuriyet'i hedef alan AKP'li Mahir Ünal'a tokat gibi cevap!29 izlenme
İmamoğlu'ndan istifa eden 3 milletvekili ve parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında flaş açıklama!
Çalışanın maaşı da tehlikeye girdi! Banka yetkiyi aldı bir kere
Financial Times'tan erken seçim yorumu: 16 Nisan referandumu nedeniyle kaygı var
Kılıçdaroğlu'ndan 15 Eylül sorusuna dikkat çeken yanıt