AKP’nin 23. yıl etkinliğinde çoğunluğu Yeniden Refah Partili 13 belediye başkanı AKP’ye katıldı. Sosyal medya hesabından dün istifa haberini paylaşan Yeniden Refah Partisi’nin adayı olarak girdiği yerel seçimde Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar da o isimlerden biri oldu.
Ancak söz konusu bu transfer akıllara seçim dönemindeki ‘çoban’ polemiğini getirdi.
AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yerel seçim öncesi katıldığı bir televizyon programında Emrullah Akpunar için “O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz. Çoban bile olmaz” demişti. Seçimde ipi göğüsleyen Akpunar, bunun üzerine çoban kıyafeti ile tur atıp zaferini kutlamıştı. Akpunar, “Çoban burada kibir abideleri nerede” demişti.
Emrullah Akpunar, istifa ederek AKP’ye geçeceği iddialarına ilişkin de, “Bu soruya kaçamak cevap vermeyecek kaç kişi çıkar, bir Emrullah Akpunar var. Millet beni bu partiden seçmiş, bu parti ile giderim. Benim partim” demişti.
Tele1
Bugün 8 Mart! Kadınların, direnişin ve mücadelenin günü
Akbelen ormanını koruyan çevreci muhtar 'ağaçlara pankart astı' diye yargılanıyor
Kayyum Gürsel Tekin utanmadan "Göreve başladık" diye video yayınladı, yanındaki 4 kişiden 2'si çekildi!
Maalesef vatandaşlar bu duruma düşürüldü: Sığır eti alamayan çift "kedi maması alalım" diyerek video paylaştı
Erdoğan’ın ‘Japonların atasözü’ diyerek kullandığı ifadeye “Böyle bir Japon atasözü yok” diyen Yoshi Enomoto’nun ikâmet uzatma başvurusu reddedildi!
CHP'li Belediyelerin önerisi reddedilmişti: Meğer AKP'li Belediye 2019'da borcuna karşılık SGK'ya arsa vermiş
Ela Rümeysa Cebeci canlı yayında böyle sormuş: "Uyuşturucunun bütün çeşitleri için geçerli mi?"
İngiltere İçişleri Bakanı Braverman, Londra polisini Filistin'e destek yürüyüşüne izin verdiği için "çifte standartla" suçladı
Ekonomistler ‘reform paketi’ için ne dedi?
Merkez Bankası'nın indiriminden Diyanet vazife çıkardı: Merkez'e Cuma fetvası