Halk Ana Haber sunucusu Ece Üner, açıklanan enflasyon verilerini kıyaslayarak veri açıklayan resmi kurum olan Türk İstatistik Kurumu (TÜİK) ile bağımsız kuruluşlar arasındaki farka dikkat çekti.
Üner, TÜİK'e "enflasyonun en hesaplısı" dedi. Üner konuşmasında şunları belirtti:
"Niye pazar pazar dolaşırsınız? Çünkü en hesaplı malı bulmaya çalışırsınız. Hükumet de bizim gibi yapıyor. Onlar da hesaplı enflasyonu bulmaya çalışıyor. Onu da nerede buluyor? TÜİK binasında bulunuyor."

TÜİK, ENAG ve İTO arasındaki farkları sıralayan Üner, "İTO ile TÜİK arasındaki fark yüzde 70. Bu tarihi bir rekor" dedi.
İstismarcı öğretmene 621 yıl hapis!
AKP’li vekilden Kaz Dağları açıklaması: Ağaçlar kesildikten sonra eylem yapıyoruz, bu eylemlerin kime faydası var?
'AKP'den hesap sormazsam namerdim' diyen Bahçeli'den, AKP ile başkanlık için anlaşan Devlet Bahçeli'ye !
Bakanlıktan skandal Konya barınağı açıklaması! ‘Koşullarda olumsuzluk yok’
Fatih Terim'in Seçil Erzan'a yazdığı not ortaya çıktı
Erdoğan'ın 'Çay' vaadine Şener Şen'den müthiş cevap !
‘Koskoca tarlayı çubukla yaktık’ diyerek paylaşan 15 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5 yıllık faturasını çıkardılar: Enkaz
Malatya’da İmamoğlu protestoları sürüyor
Şehit cenazesinde Atatürk'ü anmayan imama sert tepki! "Hoca Atatürk'e de söyle"