Yobazlardan Samsun'da polis eşliğinde Ramazan zorbalığı! Vatandaşın içeceğini çöpe attırdılar!

99 izlenme 28 Nisan 2021
Reklamlar

Samsun'da sokakta içecek tüketen bir yurttaş, polis eşliğinde 'Ramazan' dayatmasına maruz kaldı, içeceği çöpe attırıldı.

Samsun'da çekildiği  ifade edilen bir videoda, "Ramazan ayındayız" denilerek sokakta içecek tüketen bir yurttaşa baskı yapıldığı görüldü.

Bu sırada olay yerinde bir polisin de bulunduğu görüntülere yansırken, yurttaşın içeceği zorla çöpe attırıldı.

KRT TV, görüntüleri "Samsun’da, sokakta içecek tüketen bir vatandaşın içeceği 'Ramazan ayındayız' denilerek zorla çöpe attırıldı" notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Şimşek talimat verdi: 300 malmüdürlüğü kapatılıyor ÇAYKUR borçlanma sarmalında: Dağ gibi borçlar ve usulsüzlükler Milyonlarca lira harcandı, hepsi sinek avlıyor Giyim devi konkordato ilan etti!