Türkiye, 2025 yılına büyük bir coşku ve heyecanla adım attı. Ülke genelinde yılbaşı kutlamaları ve özel görüntüler böyle kaydedildi.
İstanbul Beyoğlu, yılbaşı kutlamalarına katılmak isteyen yerli-yabancı binlerce kişi için bu yıl da ilk tercihlerden biri oldu.
Taksim Meydanı ve çevresindeki kalabalık her geçen saat daha da artarken, İstiklal Caddesi'ni dolduran ziyaretçiler yoğunluk dolayısıyla yürümekte güçlük çekti.

Polis ekipleri, vatandaşların ve turistlerin yılbaşı akşamını huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Cadde ve meydan girişinde oluşturulan kontrol noktalarında çanta ve üst araması yapıldı. Aramalar sırasında şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi.
Odatv.com
Ne kira ne enflasyon! İşte 250 bin kişiyi yerinden eden kriz
Memleketi Tunceli'den Kılıçdaroğlu'na tepki Özel’e destek: "Siyasi saiklerle verilmiş, hukuk dışı mahkeme kararını tanımıyoruz"
Mehmet Şimşek'ten 'İmamoğlu' itirafı: Soru önergesine verdiği cevapla ilk kez açıkladı
Memurlar meydandan haykırdı: "Maaş artışları yeniden hesaplansın"
İBB, Ortaköy’deki iki yalının tapusu için valiliğe başvuru yaptı