İfşa ve itiraflarına hız veren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak gazetesinin kendisi hakkında yaptığı haberin üzerine bir paylaşım yapmış; ''Yeni Şafak gazetesi size de bir sözüm var. Bugün benime ilgili bir haber yapmışsınız. Vakit bulursam bugün, bulamazsam yarın size de ziyarete gelecem. Gazeteci Fuat Uğur bana taktığınız akap için size de ziyarete gelecem (senle sohbet edeceğiz senden parça koparmayacam)'' demişti.
Sedat Peker, danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un hesabından Yeni Şafak'a ilişkin yeni bir paylaşımda bulundu.
''Yeni Şafakçılar bugün ziyaretinize geleceğimi söylemiştim. Ancak düşündüm de ülkenin gündemi tamamen başka bir skandala çevrilirse borsa konusu unutulur'' diyen Peker, ''Randevumuzu ilerleyen bir tarihe alıyorum. Patronlarınıza selamımı söyleyin. SÖZ NAMUS'' ifadelerini kullandı.
Gerçek Gündem
'A' takımı tüm planı sızdırdı: İmamoğlu cumhurbaşkanı olunca yapacakları Erdoğan'ı çıldırtacak!17 izlenme
18 yıldır iktidarda olan Erdoğan salgını değil CHP'yi hedef aldı! İşte pes dedirten paylaşım!121 izlenme
Sarayın mermerlerini üreten şirketten AKP'li başkana yarım milyonluk makam aracı hediyesi!95 izlenme
Seçim sonuçlarına böyle isyan etti: "Git şu halk ekmeğin önüne bak, koyun gibi dizilmişler. Biz de yanıyoruz onların yüzünden"32 izlenme
Göz göre göre facia: Son raporda 'toprak kayması tehlikesi yok' denilmiş!31 izlenme
9 ilde yasak kararı! Açıklamalar art arda geldi27 izlenme
Halk Ekmek büfesini ateşe veren şüpheli yakalandı!51 izlenme
MHP'li başkan ve AKP aday adayından camide seçim etkinliği!32 izlenme