Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Türkiye Yüzyılı'nın Yeni Kabinesi” olarak açıkladığı kabinenin yeni isimleri de çifte maaşlı çıktı.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, “Bakan yardımcıları arasında çifte maaşlı olmayan neredeyse yok gibi… Şimdi bazıları bakan oldu ve bir kamu şirketinde yönetim kurulu üyeliği sayesinde çifte maaş alıyorlar. Aylık geliri 200 bin liraya ulaşan bir bakan yardımcısı bile var'' dedi. İşte yeni kabinenin çifte maaşlı bakanları:
İŞTE O BAKANLAR

■ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevinden bakanlığa atandı. Aynı zamanda ASELSAN Yönetim Kurulu üyesi.

■ Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar: Bakanlığa atanmadan önce Enerji Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. KARDEMİR ve KARDÖKMAK, EPİAŞ Yönetim Kurulu üyesi.

■ Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Tarım Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısıydı. Müşterek bahis düzenleyen Yüksek Komiserler Kurulu üyesi olarak ikinci ücret alıyor.

■ Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Atanmadan önce Karayolları Genel Müdürü'ydü. Türk Telekom TT Mobil Şirketi'nde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çifte maaş alıyor.

■ Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Albayrak Şirketler Grubu'nun Genel Koordinatörlüğü'nü yürütüyordu. Aynı zamanda TUSAŞ Yönetim Kurulu üyesi.
Sözcü
Mansur Yavaş yolsuzlukları açıkladı ve Melih Gökçek'i bombaladı! 'Psikolojisi ya da ruh sağlığı bozuk, sürekli tweet atıyor ve ben muhatap almıyorum!'71 izlenme
Tosuncuk yıllar önce de yargılanmış133 izlenme
Cumhurbaşkanlığı'na ölçüsüz ödenek!272 izlenme
Bartın'da delil karartma ihtimali: "Şüpheliler maden sahasına girmesin"30 izlenme
Pamukkale dünden beri cehennemi yaşıyordu! OGM son haberi duyurdu9 izlenme
AKP’nin seçim kutlamaları sırasında başına 'yorgun mermi' isabet eden çocuk yaşamını yitirdi35 izlenme
İYİ Parti seçim sonuçlarına göre 44 milletvekili çıkarabildi.30 izlenme
Sadece Atatürk'e değil, dostuna da düşmanlık: İsmi kaldırıldı!679 izlenme
Trolleri çılgına çeviren İmamoğlu kampanyası gündem oldu!
Enerji borçları batık mı oluyor?
Çiftçi “Ben de AK Partiliydim lanet olsun” diyerek isyan etti: "Atatürk ne dediyse tersini uyguluyor. Çiftçi düşmanlığı neden?"
İBB Meclisi'nde AKP'li üye milyonlarca lira peşkeş çekilen cemaatleri savundu! İşte o akıl almaz konuşma!