Eski HDP milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı Belediyesi önünde dağıtılan bayram şekerini almak isteyen yurttaşlar arasında yaşanan izdihama dair videoyu paylaştı.
Twitter hesabından söz konusu videoyu paylaşan Sırrı Sakık, ekonomik krizdeki yurttaşlar için bir paket şekerin bile “lükse dönüştüğünü” söyledi.
Sırrı Sakık, "Ağrı’da bayram şekeri izdihamı. Bir paket şeker bir aile için lükse dönüştü. Bu hizmetin büyüklüğünü değil yoksulluğun büyüklüğünü gösterir. Çok yaralayıcı…" diyerek tepki gösterdi.
AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde bedava bayram şekeri dağıtılacağını duyurmuştu.
AKP’li belediyelerin ihalesi AKP’liye gitti
Hüsnü Mahalli Tel Aviv'i karıştıran pankartı anlattı: "Şara, İsrail yanlısı olacak, İsrail'e teslim olacak"
AKP'li Belediye Başkanı'nın ‘İhaleye fesat karıştırma’ davası ertelendi!
LPG'ye zam geldi, tabela değişti
Akçakale’ye dört havan mermisi isabet etti: Çok sayıda yaralı var!