Anasayfa1
29 Temmuz 2020 ( 71 izlenme )
Reklamlar

Yavaş'ın kampanyasına 4 günde rekor destek!


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başlattığı “Afiyet Ver” kampanyası ilk 4 günde 5 milyon TL yardım topladı.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kurban Bayramı için başlattığı ‘Afiyet Ver’ kampanyasına destek sürüyor. Kampanyaya dört günde 5 milyon TL destek geldi. 

Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Henüz 4. günündeki Afiyetver.com kampanyamıza 5 milyon TL destek geldi. İyiliğin başkentinde bulaştırdığınız her iyilik; bir gülümsemeye vesile oluyor, paylaştıkça çoğalıyor. Vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olduğunuz için en derin teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Henüz 4. günündeki https://t.co/K5Iu1BGehk kampanyamıza 5 milyon TL destek geldi.

İyiliğin başkentinde bulaştırdığınız her iyilik; bir gülümsemeye vesile oluyor, paylaştıkça çoğalıyor.

Vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olduğunuz için en derin teşekkürlerimi sunuyorum. pic.twitter.com/0zLBKTnSwi

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) July 28, 2020

 

https://halktv.com.tr/gundem/yavasinkampanyasina4gunderekordestek430395h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşte Türkiye'nin acı gerçeği: "İngiltere'de emekli maaşıyla geçinemiyorduk Türkiye'de zengin gibi yaşıyoruz" Yüzlerce kişinin ölümünden sorumlu tutulan AKP'li müteahhit için kurulan kaçış ağı: Kaymakam getirdi, akrabası sakladı 'Türkiye, DSÖ’nün ‘koronavirüs’ saydığı vakaları ‘kuş gribi’ olarak bildiriyor!' Wagner Moskova kapılarına dayandı