Manisa'dan İstanbul'a dönerken Avukat Fatih Uzun, trafikte yaşanan tartışma sırasında polis Hüseyin Tayfun Üçgül tarafından darp edilmiş ve bacağı iki yerden kırılmıştı.
Olayın ardından polis Üçgül'ün kullandığı 8.5 milyon TL değerindeki Maserati marka otomobil Türkiye'nin gündemine oturmuştu.
Maseratili polis olarak bilinen Üçgül'ün intihar ettiği duyuruldu.
Muğla’nın Ortaca ilçesi Kargıcak Yolu’nda bugün saat 16.30 sıralarında bir kişinin cansız bedeninin görülmesi üzerine yetkililere haber verildi.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin olay yerine gelmesi sonucu, kafasından silahla vurularak hayatını kaybettiği öğrenilen kişinin polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül olduğu tespit edildi.
Cumhuriyet Savcılığınca olay yerinde ilk inceleme yapılırken, Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cesedinin kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsiye gönderilmesi bekleniyor.
Gazeteci Fatih Altaylı, Üçgül'ün ölümünü "Maseratili polis olarak bilinen HTÜ Muğla Dalyan’da yol kenarında kafasına sıkarak intihar etmiş. Bana göre şüpheli bir intihar. Çok önemli bir ağın parçası gibi görünüyordu" ifadeleri ile değerlendirdi.
Gerçek Gündem
Lüks makam araçları 517 araç arasında mı?154 izlenme
Krizin büyüğü AKP'de yaşandı: "Mutlak butlanın kimin elinde patlayacağı belli olmaz"10 izlenme
Skandal iddia! Afyon'un Şuhut ilçesinde AKP’lilerin kanuna aykırı emirlerine uymayan kaymakam, komutan ve müdür sürüldü!63 izlenme
Şahan Gökbakar'dan kendisine 'Sen maşa gibi kullanılıyorsun' diyen Hakan Ural'a yanıt!72 izlenme
Kurdaki artış inşaatçıları vurdu!56 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'telef' sözüne sert yanıt: "Daha ne yapacaksın?"17 izlenme
Atatürk büstüne kin dolu saldırı!93 izlenme
Isparta’da elektrik kesintisi çilesi: Bazı noktalarda 70 saatten fazladır devam ediyor!60 izlenme
Göller Yöresi’nde 35 göl kurudu!
Aracını yurttaşın üzerine sürmüştü: Alkollü olduğu iddia edilen sürücü AKP'li çıktı
Oyuncu Tayanç Ayaydın taciz iddialarını reddetmişti! Doğa Lara Akkaya'dan yeni açıklama: "Daha fazla mesaj var"
Cemal Enginyurt MASAK'a seslendi: "İstanbul'da 12 daire birden satın alan vekil kim?"