Yaşanan büyük depremden sonra YouTube kanallarının yaptığı sokak röportajları sırasında yaşanan diyaloglar dikkat çekiyor.
İslam tv adlı bir youtube kanalının gerçekleştirdiği sokak röportajınına sonradan dahil olan bir vatandaş, muhabirin "Ben şimdi İslami açıdan yaklaşacağım meseleye" dediği sırada sözlerinin arasına girerek tepki gösterdi.
Vatandaş, "Tekbir değil, tedbir, tedbir... O kadar. Burası Afganistan değil yavrum, Afgansitan'a git röportaj yap" diyerek alandan uzaklaştı. Muhabir de "Abla burası Fransa değil, sen de Fransa'ya git o zaman" diyerek yanıt verdi.
Odatv.com
İmamoğlu ve CHP’li belediyeler dosyasında 'örgütlü suç' tartışması: İzin ve tek merkez çabası mı?
Af Örgütü’nün Türkiye raporu: İnsan hakları için sesini yükselten ağır bedel ödüyor
Diyanet’in Başkanlık Müşaviri 'Camiye dolarla bağış yapılınca döviz artarsa sevap da artar !'
Saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen gazeteci Hakan Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı
‘Peygamber soyundanım, 15 Temmuz darbe girişimini de ben önledim’ diyen kadın, 13 milyonluk vurgun yaptı!