Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası Türkiye’yi sığınmacıların merkezi konumuna getirdi. Milyonlarca sığınmacı ülkemizde yaşarken, söyledikleriyle ve yaptıklarıyla her gün gündem oluyorlar.
Kanal Dünya isimli Youtube kanalının yaptığı bir sokak röportajına katılan Suriyeli, muhabirin sorularına dikkat çekici cevaplar verdi.
1 sene önce vatandaşlık aldığını belirten Suriyeli şahıs, Türkiye’de hayatın çok güzel olduğunu, Suriye’ye dönmek istemediğini belirtti.
Muhabirin sorduğu, ‘Esad geri çağırıyor, neden geri dönmüyorsunuz?’ sorusuna ise ‘orada yasak var, orada Rusya var’ cevabını verdi.
Röportajın en dikkat çekici yeri ise sığınmacının söylediği, ''Türkiye’de savaş çıksa başka yere giderim, oyum Erdoğan’a'' cevapları oldu.
Yeniçağ
Muhalif gazetecinin eşine AKP'li belediyeden ceza!
Kraliçe’ye 34 milyar dolar borçluyuz!
İmamoğlu'ndan 'devlet ve iktidar' değerlendirmesi
AKP, Susamam şarkısını hedef aldı: Provokasyon!
Merkez Bankası'nın seçim öncesi doları tutmak için harcadığı para ortaya çıktı
AKP'nin Büyükçekmece oyunu ! Kapıyı çalıp soruyorlar, evde olmayan varsa 'Burada ikâmet etmiyor' tutanağı tutuyorlar !
Vatandaş yiyecek alışverişini bile borçla yapıyor
Nadira Kadirova’nın ölümüyle gündeme gelen Şirin Ünal hakkında çok konuşulacak ‘taciz’ iddiası!
Yabancı bankalardan yeni faiz tahminleri
Makao Pataka’sı bile TL’yi solladı
İsrail alev alev! Havalimanı vuruldu binalar ateş topuna döndü
Tarikat-siyaset-ticaretin merkezinde! Kim bu Menzil Cemaati?
Fatih Tezcan hakim karşısında Atatürkçü oldu!
Ahsen TV muhabiri sokak röportajında zorla Erdoğan dedirtmeye çalıştı, gencin Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylemesinin ardından çılgına döndü!