Hükümetin olmayan göç stratejisi ve açık kapı politikası Türkiye’yi sığınmacıların merkezi konumuna getirdi. Milyonlarca sığınmacı ülkemizde yaşarken, söyledikleriyle ve yaptıklarıyla her gün gündem oluyorlar.
Kanal Dünya isimli Youtube kanalının yaptığı bir sokak röportajına katılan Suriyeli, muhabirin sorularına dikkat çekici cevaplar verdi.
1 sene önce vatandaşlık aldığını belirten Suriyeli şahıs, Türkiye’de hayatın çok güzel olduğunu, Suriye’ye dönmek istemediğini belirtti.
Muhabirin sorduğu, ‘Esad geri çağırıyor, neden geri dönmüyorsunuz?’ sorusuna ise ‘orada yasak var, orada Rusya var’ cevabını verdi.
Röportajın en dikkat çekici yeri ise sığınmacının söylediği, ''Türkiye’de savaş çıksa başka yere giderim, oyum Erdoğan’a'' cevapları oldu.
Yeniçağ
Oyların tutulduğu salona AKP kamyonet getirmiş!
Sabahattin Önkibar 'ABD yargısı bu 7 ülkeden Erdoğan ailesinin banka bilgilerini resmen istedi !'
Emekli pazardaki fiyatlara isyan etti: "Kendilerine para var bize yok. Emekli öyle bir intikam alacak ki bunlardan, sandıkta görüşürüz"
Bilal Cumhuriyet Devrimlerini hedef aldı! Gelişmenin alfabeyle, kıyafetle ilgisi yokmuş!
Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama!
Feslinin Boğaz'da 10 milyon dolarlık restoranı çıktı!
Küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklanan şeyhe, oğlu ve müritleri sahip çıktı!
Fiyat artışları hızlandı, açlık ve yoksulluk büyüdü
Millet geçim sıkıntısından intihar ederken Kayseri Müftülügünden Suriye'ye 20 Tır dolusu yardım!
Meloni'nin Erdoğan'a teşekkürüne CHP'den tepki: "Ülkenin itibarı ancak bu kadar ayağa düşürülebilir"
Ucuz et vatandaşa değil, Köfteci Yusuf , McDonald's ve Burger King'e gitti! CHP'li Öztürkmen: "İthal et üzerinden yapılan büyük vurgunun peşini bırakmayacağız"
Milleti hain ilan eden Destici’nin yeni incisi: İdam
Erdoğan, teyzesinin oğlunu bakan yardımcısı yaptı!
Urfalıları isyan ettiren olay! Konu: AKP ve koyunlar!