Vatandaş, ülkenin sorunlarının makarna tüketiminin yan etkileri olduğunu ve dış güçler bahanesinin yalan olduğunu söyledi.
Vatandaş, röportajda şunları söyledi: “Seçtiği liderinin ismini dahi edemeyen bir kitlenin ülkeyi getirdiği son nokta. Yani parantez içerisinde ‘Erduvan’ diyenler var ya yani o kitlenin ülkeyi getirdiği son noktadayız şu anda.” Vatandaş, bu kitleyi cahil ve bilinçsiz olmakla suçladı.
Vatandaş, ülkenin sorunlarının sebebinin aşırı karbonhidrat tüketimi olduğunu iddia etti. “İşte sebepleri aşırı derecede karbonhidrat yani makarna tüketiminin yan etkileri. Cumhurbaşkanımız diyor seçimlerden önce ülkede herhangi bir sorun problem yok diyor. Seçim yatırımı olarak bu kardeşinize oy verin, bunu çözersek biz çözeriz diyor. Demek ülkede bir sorun olduğunu kabul ediyor. Bunu analiz edemiyor insanlar” dedi.
Vatandaş, iktidarı destekleyen kitleyi lüks yaşam süren siyasilere hayranlık duymakla eleştirdi. “Yani seksen araçlık konvoyla geçen bir adam sırça köşklerde yaşayan bir adamı, cebinde on kuruş para olmayan bir adamı alkışlıyorsa demek ki bu ülkede bir şeyler iyi gitmiyor demektir” dedi.
Vatandaş, iktidarın dış güçler bahanesini kullanarak halkı kandırdığını söyledi. “Dış güçler, dış güçler kardeşim savaşta mıyız ya kim bu dış güçler söyleyin de bizde bilelim. Cumhurbaşkanı seçimi kazandı. Dış güçler sıraya girdiler tebrik etmek için. Hani ya bu kadar insan cahil olamaz yani. Ben anlayamıyorum. Görmüyor mu İngiltere’si sıraya girdi, Hollanda’sı sıraya girdi” dedi.
Vatandaş, gurbetçilerin de iktidarı desteklediklerini ancak aslında Almanya’da zengin ve rahat yaşadıklarını söyledi. “Gurbetçi altmış yıllarda gitmişler orada o kültürle geldiği kültürle kalmışlar. Hala öyle devam yani. Geldiği ceket pantolon aynı devam öyle. Hiçbir sosyal yaşantıları yok, para yok, yemezler içmezler. Çalışa çalışır gelirler burada bir daire alırlar. Benimde burada altmış tane dairem olsa elli tane dairem olsa gurbetçi gibi ben de derim ‘hükümet yok yaşa’. Yani bu insanlar buraya gelip anlatabiliyor muyum? Burada işte yatırım yapıyorlar. Kimseden de ses çıkarmıyor, vergi vermiyorlar, algı vermiyorlar. Ondan gelip diyorlar ki işte vatan millet padişah çok yaşa. Yok işte Almanya’da sürünüyoruz. Hepsi külli yalan, süzme yalan burada nasıl söylüyor hepsi yalan. Asıl vatan haini sizsiniz” dedi.
Yeniçağ
Seçil Erzan: Yüksek kârlı fon vaadiyle açılan dolandırıcılık davasının ikinci duruşmasında ne oldu?
Depremden 50 saat sonra Elbistan’dan korkunç manzaralar: Kar yağdı, yardım yok
Diploma iptalinde skandal iddia! Hukukçu yerine Onkoloji uzmanı mı?
İmamoğlu'na hakaretler savurmuştu, o görüntülerin öncesi ortaya çıktı: AKP’li eski milletvekili depremzedeyi de hedef almış!
Son yıllardaki gıda fiyatlarındaki artışı inceledik.
Vatandaştan, Bakan Nureddin Nebati’ye tepki: "Kimler bizi bu hale getirdi"
Dünya İmamoğlu'nu konuşuyor
Tarkan'dan Akbelen'deki ağaç katliamına dair çarpıcı paylaşım
Osmangazi Köprüsü adeta kara delik gibi yutuyor! Günlük 2,2 milyon dolar garanti
Dubai Havalimanı yakınlarındaki yakıt tankı vuruldu! Patlamanın ardından çıkan yangın böyle görüntülendi
Seçil Erzan cezaevinde konuştu: 'Ödeyecek bir şeyim, param yok'
Yine Bodrum, yine rant: Kamu alanı özel şirkete satıldı, sosyal ve kültürel alana villalar kondu
Rusya'ya kaçan Devrik Lider Esad sessizliğini bozdu
Partilerin ilçe seçim kurulu kararlarına itiraz süresi sona erdi: İşte son durum