TÜRKİYE, cumartesi gecesinden bu yana Elif Engin ile Ahmet Emin Ahlatcı’nın Çorum’da yapılan şatafatlı düğününü konuşuyor. Eski futbolcu ve yorumcu Sinan Engin’in kızı Elif Engin ile iş insanı Ahmet Ahlatcı’nın oğlu Ahmet Emin Ahlatcı’nın düğününe yurt içinden ve dışından katılan konuklardan bir kısmı Amasya Merzifon Havalimanına 23 özel jet ve 2 charter uçağı ile geldi. Konuklar havaalanından törenin yapılacağı Ahlatcı Metal Rafineri bahçesine lüks araçlarla gitti. Araçların geçtiği yollardaki hız radarlarının kapatıldığı ortaya çıktı.

Trafik kanununda yapılan değişiklikle birlikte vatandaşların “pusuya yatan radarlardan” şikayetçi olduğu bir dönemde kişiye özel uygulama tepki çekti. Gelin ve damat salona Kayahan’ın “Seninle Her şeye Varım Ben” şarkı ile girdi. İş, sanat ve spor camiasından çok sayıda “seçkin” davetlinin katıldığı düğünün nikah şahitliğini aralarında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve TFF eski Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Fatih Terim ve Acun Ilıcalı’nın da bulunduğu yaklaşık 25 kişi yaptı.
YILDIZLAR GEÇİDİNE DÖNDÜ
Davetliler arasında Murat Boz, Ezgi Mola, Burak Özçivit, AKP’li Mustafa Varank ve Osman Gökçek ile CHP’li Mustafa Sarıgül dikkati çekti. İlk okunan mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesaj oldu. Düğüne Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker de çelenk gönderdi.
ŞARKICI Edis’in sahneye çıktığı düğünün ilk yarım saatinde içki servisi yapılmazken önce karton bardaklarda daha sonra kadehlerde viski, votka ve cin ikram edildi. Düğünü sosyolojik yönden inceleyen gazeteci Ertuğul Özkök ise “Davetlilerin daha genç kısmının tekila içtiğini yazacaktım ama aklıma geldi. Burası zengin düğünü, olduğu için ‘Meskal’e geçtiklerine eminim. Düğün bir anlamda, Türkiye’nin yükselen ‘Yeni varlıklı’ sınıfı ile eski ‘modern kesiminin’ bir araya geldiği bir sosyoloji sahnesiydi” diye yazdı.
Nefes
AKP şatafattan ödün vermiyor!19 izlenme
Manisa Ülkü Ocakları Başkanı bu fotoğrafı paylaşarak tehdit etti! Sinan Ateş’in ailesinden cevap geldi34 izlenme
Bahçeli arazi hibe ettiği cemevinin açılışına katılmadı8 izlenme
Anneme faiz aldığımı söylemeyin o benim İsmailağa Cemaati’nde vaaz verdiğimi sanıyor!594 izlenme
"Seçimin en büyük kaybedeni AKP, kazananı CHP"70 izlenme
Bir seri provokasyon öyküsü: Daha neler olacak, neler, kadrolu provokatörler sahnede38 izlenme
Bu felaketin hesabını kim verecek? Yoksulluk yüzünden 442 bin 643 çocuk okulu bıraktı!9 izlenme
Vatandaşın ekonomi yorumu gündem oldu: "Suç bizim. Başa tekrar tekrar getirirsek olacağı bu. Bize hep şükretmeyi öğrettiler. Hani her şey ucuzlayacaktı? Saraydakiler rahat yaşasın"40 izlenme
Her 20 kişiden biri Suriyeli oldu! ‘Türkler, 4 ilde azınlığa düşecek’
Dalga geçilen vaat gerçek oldu! CHP'ye geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi ilk 2 ton suyu 1 TL'ye düşürdü
Bağış soruşturmasına İBB’den yanıt: “Yardım değil yasal yolla bağış topladık”
10 milyon TL'lik borç ödendi, komünist belediye kâr etti!