İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları günler öncesinden başladı. AKP'li Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise 29 Ekim'e saatler kala Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile dalga geçti.
Kartoğlu resmi Twitter hesabından esnaf ziyeretinden bir fotoğraf paylaşarak, "Tüm #Başakşehirli komşularıma hayırlı haftalar diliyorum. Yarınki Cumhuriyeti Bayramı törenlerini ve faturalarımızı ödemeyi unutmayalım" diye yazdı.

ÇAPAN: CUMHURİYET DÜŞMANLARI DA FATURA ÖDEYECEK
Kartoğlu'nun bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepki çekti. Kartoğlu'nun tweetinin altına birçok yorum yapıldı. CHP'li siyasetçi Çetin Çapan da Kartoğlu'nun paylaşımına, "Cumhuriyet düşmanlarının da ödeyecekleri bazı faturalar olacak. Ödeme gününde de umarım herkes böyle neşeli olur!" diyerek tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:






http://www.krttv.com.tr/gundem/akplibelediyebaskanicumhuriyetiledalgagectih17948.html
‘Tosuncuk’un ifadesindeki ‘mafya’ detayı: Suriyeli mücahit kardeşleri için benden para istedi99 izlenme
Hükümetin zam politikasını 'Olacak O Kadar' daha önce böyle ti'ye almıştı !571 izlenme
Tümgeneral ile vali, AKP'li adaya destek turuna çıktı45 izlenme
Cumhurbaşkanlığı’na artık soru sormak yok: İşte nedeni204 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında firari Umut Altaş'ın işaret ettiği noktalar görüntülendi47 izlenme
Denizli'de 21 yaşındaki işsiz genç intihar etti!316 izlenme
Bakanlığın sokağa çıkma yasağı kararı sonrası ortalık karıştı ! İstanbul'da kuyruk kavgası kameralara yansıdı !235 izlenme
4 milyonluk villa nasıl alındı?816 izlenme