Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Umut Z. Ş. (21), mağarada av tüfeğiyle kendisini başından vurarak yaşamına son verdi. Umut Zeki Ş.'nin cesedi çobanlar tarafından bulundu.
Olay, saat 19.00 sıralarında ilçeye bağlı Eymir Mahallesi'nde meydana geldi. Umut Z. Ş., mahallenin dağlık kesiminde bulunan bir mağarada çobanlar tarafından ölü bulundu. Çobanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede Umut Z. Ş.'nin babasına ait av tüfeğiyle kendini başından vurarak intihar ettiği tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından Umut Zeki Ş.'nin cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Epilepsi hastası ve işsiz olan Umut Z. Ş.'nin 3 gündür evine gitmediği en son bugün sabah saatlerinde görüldüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/denizlide21yasindakiissizgencintiharettih28040.html
Hapisteki 10 bin IŞİD'li teröristin masrafını Türkiye karşılayacak!550 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "İBB'de işe giriyor, aynı gün İBB'den burs kazanıyor, şansa bak!"53 izlenme
Köprüler değer tespitinden sonra satışa çıkarılacak23 izlenme
YENİ Parti'nin adı tehlikede mi? Murat Emir canlı yayında açıkladı17 izlenme
Zaman ayarlı fezlekelerde akıl almaz detay! CHP'liler hakkındaki tek suç delili telefon görüşmeleri16 izlenme
AKP seçmeni kadından AKP'lilere kurşun gibi sözler! 'Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş'61 izlenme
Narin cinayetinde iddianame hazırlandı: İstenen cezalar belli oldu39 izlenme
EYT’liye kıdem formülü aranıyor64 izlenme
Konya Selçuklu'daki binanın çökme anı ortaya çıktı
Cübbeli bile olayların farkına varmış !
Atatürk'ün mirası Diyanet'e verildi
Marmaray İstasyonu’nda çalışan temizlik görevlisi, aynı istasyonda çalışan kadın güvenlik görevlisine bıçakla saldırdı! 11 suç kaydına rağmen nasıl işe alındı?