Olay, İstanbul’daki Göztepe Marmaray İstasyonu’nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyonda temizlik görevlisi olarak çalışan Çetin Aktay (36) yüzü maskeli ve kapüşonlu halde, aynı istasyonda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal K.’ye bıçakla saldırdı.
Gülnihal Karadereli yüzüne aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bıçakla yaralanan kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Karadereli’nin yüzüne 40 dikiş atıldı.
Polis ekipleri Çetin Aktay’ı yakalayarak gözaltına aldı. Aktay’ın emniyetteki sorgusunda Gülnihal Karadereli’ye kin beslediği, olayı bundan dolayı gerçekleştirdiği öğrenilirken, Aktay’ın farklı suçlardan 11 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetteki sorgusu biten şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde TCDD’ye bağlı olan Marmaray’da, saldırganın 11 ayrı suç kaydına rağmen temizlik görevlisi olarak nasıl işe alındığı kafalarda soru işareti oluşturdu. Yaşanan olay ‘Marmaray’da işe alımlarda güvenlik soruşturması yapılmıyor mu’ sorusunu akıllara getirdi.
Bir AKP'linin daha kafasına dank etmiş !
“Ağzına telefon sokulan dayı” olarak tanınan vatandaştan yıllar sonra AKP pişmanlığı: "Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim"
AKP içinde kırılma artıyor: Savcı Sayan’dan partililerine tehdit gibi mesaj
Yenidoğan Çetesi doktorunun kan donduran konuşmaları! "Parayı getirmezseniz mezarını bile bulamazsınız!"
Serdar Öktem'e koruma muamması: "Karşılaşırsan polisi ara" demişler
‘Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok’ dedi, AKP medyası tarafından hedef gösterildi!
MEB’in sitesinde yer alan fıkıh okumaları kitabı: ‘Buluğa ermiş herkes evlilik akdini bizzat kendisi yapabilir’
MHP'li Belediye Başkanı, kızının girdiği sınava girenleri tehdit etti: Benim belediyem, ağzınıza tükürürüm!
Doğalgazda kademeli fatura dönemi geliyor! Erzurumlu ile İstanbullu aynı ödemeyecek
Arpaçaylı Filozof Arif'ten Boğaziçi Ünversitesi yorumu 'İktidar bilime düşman!'