Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre; Meclis’te görev yapan doktorda ateş ve öksürük belirtileri üzerine Cuma günü Şehir Hastanesi’ne götürülerek koronavirüsü testi yaptırıldı. Test sonucu negatif çıktı ancak doktorun tedbir amaçlı olarak hastanede tutulduğu açıklandı.
Son iki hafta içinde doktora giderek muayene olan kişiler aranarak kendilerini izole etmeleri ve TBMM’ye gelmemeleri istendi. TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada da doktorun tedbir amaçlı hastanede tutulduğu belirtiliyor.
Konuya ilişkin bir başka iddia ise virüsün vekillere de bulaşmış olduğu yönünde. Meclis doktoru kaynaklı olduğu ileri sürülen iddia göre, “150’ye yakın eski ve yeni Milletvekili gözetim altında. Meclisteki salgına ilişkin”Umre’den gelen Vekillerin ve Umre’den gelenleri karşılamaya gelen diğer vekillere bulaştırmış olabileceği” ihtimali üzerinde duruluyor.
Geçtiğimiz günlerde umreden gelen milletvekilleri hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atılmış ve Vekillerin VİP salonları kullanarak karantidan kaçtıkları belirtilmişti.
‘Erdoğan Şırnak’a doğalgaz getirdik’ dedi, Şırnaklılar öyle şaşırdı ki…!’148 izlenme
Coranadan ölümlerde Türkiye’den en acı fotoğraf197 izlenme
Reyhanlı'da yaşayan bir vatandaş 'Afrin'den geldi denilen roketler karşı köyden atıldı !'16050 izlenme
'Kuran kursunda istismar' davasında karar: 'Yapanın bir din görevlisi olduğunu söyleme'28 izlenme
Almanya 2019'da en fazla silahı Türkiye'ye sattı!64 izlenme
Sedat Peker'den 7'nci video! "Sizin yeni uyuşturucu rotanızı anlatacağım"44 izlenme
Okuduğunu anlamayan bir insan sizce ibadet etmiş olabilir mi ?26209 izlenme
AKP ve MHP'ye büyük şok! Halkın yüzde 70'i memnun değil!47 izlenme